Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SUNARTIS THB 367 SS

Zobraziť katalóg
SUNARTIS THB 367 SS
Meteostanica analógová
Kód:  VC505a Produktové číslo:  646325

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUNARTIS THB 367 SS

Sunartis THB 367 SS je analógová meteostanica, ktorá na jednom guľatom ciferníku ukrýva všetky dôležité údaje o počasí. Na biele podfarbenej ploche tak nájdete výrazný teplomer, na jeho boku sa potom nachádzajú vlhkomer a barometer. Jedným pohľadom tak získate všetky informácie, navyše možno meteostanicu vďaka vodotesnému krytu z antikorovej ocele používať aj vo vonku, napríklad na záhrade či chalupe.

Hlavné prednosti:

  • Teplomer, barometer a vlhkomer na jednom ciferníku
  • Antikorový kryt
  • Vodotesné vyhotovenie


Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
210 mm x 40 mm (O x v)

Farba ciferníka:
Biela

Funkcie:
Atmosférický tlak
Teplota
Vlhkosť vzduchcu

Rozsah teplôt:
-20 až +50 °C

Rozsah merania tlaku vzduchu:
980 - 1 040 hPa

Hmotnosť:
320 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Prosím vás akým spôsobom sa dá táto meteostanica zavesiť na stenu? (V popise sa to neuvádza a foto je k dispozícii iba spredu) Ďakujem.

Diskusia a poradňa k SUNARTIS THB 367 SS
Príslušenstvo pre SUNARTIS THB 367 SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUNARTIS THB 367 SS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUNARTIS THB 367 SS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUNARTIS THB 367 SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUNARTIS THB 367 SS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií