Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Leifheit Clean Twist extra soft XL

Zobraziť katalóg
Leifheit Clean Twist extra soft XL
4,7 38 hodnotení
Mop – rotačný, upratovací, určený na vytieranie podláh bez dotyku rúk a špinavej vody, pre všetky typy podláh – parkety, lamino a drevo, možnosť rýchlo ukončiť používateľom, univerzálne 20L vedro s jedným držadlom, 360-stupňová rotácia umožňuje umývanie do osmičiek, vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien, dĺžka mopu je 42cm
Kód:  EAN8001 Produktové číslo:  52015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leifheit Clean Twist extra soft XL

Rotačná upratovacia súprava LEIFHEIT TWIST SYSTEM NEW predstavuje praktického pomocníka, značne uľahčujúceho upratovanie vašej domácnosti. Súčasťou tejto súpravy je dvojstupňová teleskopická tyč s dĺžkou až 130 centimetrov a vedro s objemom 20 litrov. Veľkou výhodou je tiež univerzálnosť mopu – je určený na všetky typy podláh a ponúkne záber až 42 centimetrov. Už spomínaný rotačný systém je opatrený brzdou, ktorá je umiestnená priamo v držadle teleskopickej tyče a vy tak máte dokonalú kontrolu nad celým procesom upratovania. Veľká rotačná komora umožňuje jednoduché a rýchle zasadenie do vedra. Návlek mopu je inštalovaný po celej dĺžke umývacej plochy. Tento návlek je vymeniteľný a vyrobený zo špeciálneho mikrovlákna, ktoré sa vyznačuje vynikajúcou absorpciou nečistôt a možnosťou prať v práčke bez aviváže. 

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Rotačná upratovacia súprava

Určené na:
Všetky typy podláh (parkety, lino, drevo)

Rozsah rotácie:
360°

Ďalšie prednosti:
Dvojstupňová teleskopická tyč do 130 cm
Rotačný systém s brzdou umiestnenou priamo v držadle
Veľká rotačná komora
Návlek po celej dĺžke umývacej plochy
Vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien
Vynikajúca absorpcia nečistôt
Možnosť prať v práčke bez aviváže

Príslušenstvo:
Univerzálne 20 l vedro s 2 držadlami

Záber mopu:
42 cm

Farebné vyhotovenie:
Modré

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ
Rotačný mop Hotovo!

Typ

Typ
Rotačný mop Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leifheit Clean Twist extra soft XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Clean Twist extra soft XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leifheit Clean Twist extra soft XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit Clean Twist extra soft XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leifheit Clean Twist extra soft XL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií