AlzaPlus+ pet Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SureFeed Pet Bowl

Zobraziť katalóg
SureFeed Pet Bowl
Dávkovač krmiva – pracuje so všetkými bežnými číslami čipov, aj pre nečipované zvieratá, kontroluje kŕmenie vašich maznáčikov, pevné a odolné zhotovenie, individuálne nastavenie čipov (pre každú mačku zvlášť), až 32 rôznych čísel čipov, 2 roky záruka
Kód:  PETb011 Produktové číslo:  P6053 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SureFeed Pet Bowl

Riešenie, ako šikovne a pravidelne kŕmiť svojich miláčikov, ponúka dávkovač SureFeed Pet Bowl. Jeho uzatvárateľné veko sa automaticky vyklápa a sklápa podľa toho, či sa váš psík alebo mačička práve priblíži alebo vzdiali. Krmivo vnútri dávkovača tak zostáva chránené pred kontamináciou, vydrží dlhšie čerstvé a vo výsledku sa tak zníži jeho spotreba.

Kľúčové vlastnosti dávkovača SureFeed Pet Bowl

  • Samovyklápacie a sklápacie veko s pohybovým snímačom
  • Psie alebo mačacie maškrty uchová čerstvé dlhšie ako v klasickej miske
  • Ideálny na mokré i suché krmivo (objem 400 ml)
  • Farebné vkladacie misky SureFeed je možné dokúpiť zvlášť
  • Indikátor stavu batérie (batérie nie sú súčasťou)
  • Rozmery: 235 × 210 × 73 mm

Individuálne nastavenie dávkovača až pre 32 maznáčikov

Vďaka pohybovému senzoru je dávkovač schopný rozpoznať čip vášho maznáčika a otvoriť poklop, aby sa mohol najesť. Akonáhle sa však psík alebo mačička vzdiali, poklop sa znova uzavrie. SureFeed Pet Bowl pracuje so všetkými bežnými čipmi a umožňuje nastaviť individuálny čas otvárania poklopu až pre 32 rôznych čipov (tzn. pre rovnaký počet maznáčikov). Pohon dávkovača umožňujú 4 batérie, ktorých životnosť dosahuje až 6 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre mačky Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mačky Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, myslím,že u tohoto výrobku máte v popisu technickou chybu. Výrobce neuvádí, že by tato automatická miska fungovala na čip. Je ale drařší varianta od stejného výrobce/3190 Kč/ a ta tuto funkci podporuje. Tato né !!!

Diskusia a poradňa k SureFeed Pet Bowl
Príslušenstvo pre SureFeed Pet Bowl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SureFeed Pet Bowl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SureFeed Pet Bowl.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií