Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SureFlap DualScan s mikročipom – biele

Zobraziť katalóg
SureFlap DualScan s mikročipom – biele
– dvierka, pracujú so všetkými bežnými číslami čipov, aj pre nečipované zvieratá, kontrolujú príchod a odchod v oboch smeroch, individuálne nastavenie čipov, výdrž batérií až 6 mesiacov, až 32 rôznych čísel čipov
Kód:  PETb004 Produktové číslo:  P6477 Stránky výrobcu
SureFlap DualScan s mikročipom – biele Predaj skončil

SureFlap DualScan s mikročipom – biele

Dvierka SureFlap sú skvelou vychytávkou pre moderné domácnosti, v ktorých bývajú tiež mačky alebo menšie psy. Dvierka  SureFlap prečítajú až 32 rôznych čipov a zabránia tak vniknutiu nežiaducich návštevníkov do domu. Čip funguje vlastne ako elektronický kľúč, dovnútra vpustí iba zviera opatrené mikročipom, ktorý má jedinečné identifikačné číslo. Dvierka  SureFlap kontrolujú príchod aj odchod zvierat v oboch smeroch a umožňujú individuálne nastavenie. Vďaka funkcii DualScan môžete nastaviť, ktorá mačka môže alebo nemôže ísť von. Nastaviť môžete až 4 možnosti podľa potrieb mačiek – dvierka vždy otvorené, vždy uzavreté, iba dovnútra a len von. Dvierka sú vhodné ako pre očipované zvieratá, ktoré majú umiestnený mikročip pod kožou, tak aj pre neočipované zvieratá. V tomto prípade je nutné mať prívesok na obojku. Senzor na snímanie čipov sa nachádza vo vnútri tunela, čím zaisťuje, že čip bude možné rozoznať tiež na väčšiu vzdialenosť. Dvierka  SureFlap sa otvoria okamžite a uzamknú sa automaticky za sekundu potom, čo mačka dvierkami prejde. Dvierka  SureFlap navyše disponujú manuálnym 4-polohovým zámkom, ktorý, ak je to nutné, vyradí čipové zamykanie z prevádzky.

Kľúčové vlastnosti dvierok SureFlap DualScan s mikročipom pre mačky, biele

  • Dvierka na vstup mačiek či malých psov do domu
  • Do domu vpustia iba zvieratá s čipom
  • Dvierka SureFlap prečítajú až 32 rôznych čipov
  • DualScan môžete nastaviť, ktorá mačka môže von
  • Nastaviť môžete tiež 4 možnosti – otvorenie či uzavretie dvierok, alebo možnosť len von alebo dovnútra
  • Sú vhodné pre čipované aj neočipované zvieratá
  • Možno ich použiť vo všetkých typoch dverí
  • Kontrolujú odchod aj príchod zvierat
  • SureFlap umožňujú individuálne nastavenie

Žiadne dvere nie sú problém

Dvierka Sure Flap sú vhodné pre všetky typy dverí. Nainštalovať ich môžete aj do sklenených dverí, ale je nutné zakúpiť adaptér. Adaptér (vložku) môžete využiť aj v prípade, že vám vo dverách zostal po predchádzajúcich dvierkach pre mačky väčší otvor.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SureFlap DualScan s mikročipem - bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SureFlap DualScan mikrochippel - fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií