Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SUUNTO AMBIT3 Peak Black

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 Peak Black
5 3 hodnotení
Športtester s GPS navigáciou, multišportová funkcia, výškomer, kompas, teplomer, tréningové programy, čas zotavenia, kompatibilita s iOS a Android, oceľová luneta, minerálne sklo, vodotesnosť 100 m podľa ISO
Kód:  KHO4360 Produktové číslo:  6417084182722 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO AMBIT3 Peak Black

Moderná doba si žiada technické novinky v každom odbore, a teda aj v športe! Hodinky Suunto Ambit3 Peak Black ocenia aktívni športovci zameraní na všestranné aktivity a zároveň tí, ktorí používajú iPhone či iPod, pretože Ambit3 umožňuje prepojenie so smartfónom! Po spárovaní pomocou protokolu Bluetooth Smart sa na hodinkách zobrazia informácie z mobilného telefónu (SMS, zmeškané hovory). Model Ambit3 Peak Black je vzhľadom ku svojim outdoorovým funkciám, ako je navigácia, výškomer s funkciou FusedAltiTM, funkcia počasia, barometer, 3D kompas a ďalšie, určený pre prieskumníkov aj v tom najťažšom teréne.

Užívateľsky komfortné je podsvietenie displeja s voliteľnými režimami a viacjazyčné používateľské rozhranie. Prístroj ponúka funkcie, ktoré sú potrebné pre beh, cyklistiku, plávanie a multišportý tréning. 3D kompas s nastavením deklinácie vám pomôže v prípade, že nebudete vedieť kam sa ďalej vydať. Priamo v hodinkách je zabudovaný GPS prijímač, ktorý podáva informácie o rýchlosti, vzdialenosti a o trase. Monitor srdcového tepu ukazuje, či trénujete vo vašej ideálnej zóne. Výškomer funguje na princípe GPS. Hodinky majú výdrž až 30 dní pri použití bez GPS, 50 hodín pri 60-sekundovom intervale pri zapnutom GPS. Ich vodoodolnosť výrobca deklaruje až do 5 ATM. Dáta je možné preniesť do vášho počítača na Movescount, na vedenie tréningového denníku. Následné nabíjanie je možné pomocou USB kábla. Výhodou je, že Suunto ponúka viac ako 1 000 bezplatných aplikácií pre tréningové a outdoorové použitie, ktoré rozšíria možnosti použitia vašich hodiniek!

Špecifické funkcie:

GPS - plne vybavená GPS (SiRFIV v2.2), nastaviteľná frekvencia zisťovania GPS, meranie polohy v niekoľkých súradnicových systémoch, navigácia po waypointoch a na trase, záznam trasy, vytvorenie miest záujmu (POI), funkcia nadmorskej výšky: nadmorská výška podľa GPS, graf, vertikálna rýchlosť podľa GPS, celkové stúpanie a klesanie podľa GPS

Plávanie - prístroj zaznamenáva dobu plávania podľa dĺžky bazéna, medzičas a celkový čas, pulz, tempo a vzdialenosť plávania, počet, typ a rýchlosť záberov plávania a ďalšie.

Beh - porovnanie medzičasov po každom kilometri, veľmi presné tempo/rýchlosť behu, virtuálny súper, bežecká kadencia so Suunto Smart Sensorom (nie je súčasťou balenia).

Tréning - podľa GPS sa meria rýchlosť, vzdialenosť a tempo, kalórie, limity srdcového tepu (graf v reálnom čase), priemerná a maximálna pulzová frekvencia v reálnom čase, stopky, intervalový merač.

Multišportová funkcie - multišportové režimy sú dopredu nakonfigurované, prepínanie športov pri zázname cvičenia.

Cyklistika - prístroj zaznamenáva priemerný a maximálny výkon na bicykli, medzičas, výkon na bicykli v intervaloch 3 s, 10 s, 30 s. Pozn. snímač Suunto Smart nie je súčasťou balenia, na snímanie výkonu je potrebné ho dokúpiť.

Doba zotavenia a aktivity - prístroj poskytuje monitorovanie dennej aktivity pre ucelenejší odhad celkového času na zotavenie.

Kompatibilný s prístrojmi:

iPad 3. generácie a novšie
iPad Mini / iPad Air
iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5s
iPod touch 5. generácie

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
iOS Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Kompas Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či hodinky budú fungovať aj s novými iOS, teda 11 a viac (pre iPhone X), vďaka

Chcel by som sa informovat ci hodinky vedia merat tepovu frekvenciu aj bez hrudneho pasu ? Pripadne ci to dokazu aj pri plavani alebo je potrebne dokupit pas. Vdaka za odpoved

Dobrý den,prosím je tento model kompatibilní s Androidem 6.0. Jde mi o to aby fungovaly smart notifikace,sms,zmeškané hovory atd....Děkuji

Diskusia a poradňa k SUUNTO AMBIT3 Peak Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Peak Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Peak Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 Peak Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto AMBIT3 Peak Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií