AD elektro Star Wars

SUUNTO X10 Military

Zobraziť katalóg
SUUNTO X10 Military
Hodinky GPS, výškoměr, barometr, kompas, Track Back mód, export do Google Earth
Kód:  QU101 Produktové číslo:  SS014006010 Stránky výrobcu
SUUNTO X10 Military Predaj skončil

SUUNTO X10 Military

Najmenšia pánsky outdoorový počítač s funkciou GPS na svete.Suunto X10 stavia na desaťročných skúsenostiach Suunto vo výrobe nástrojov, s ktorými môžete prekonávať hranice.Vďaka rýchlejšiemu a lepšiemu zachytenie GPS Vás Suunto X10 bez ťažkostí is istotou naviguje, zatiaľ čo Vaše ruky budú voľné pre zdolávanie prekážok.Následne môžete prezerať aj zdieľať Vašu trasu na Google Earth TM.Pri svojich peších túrach iste využijete výškomer, barometer, kompas, funkciu GPS, ktorý vás naviguje až do 500 Vami obľúbených miest.Suunto X10 neustále kontroluje barometrický tlak počas vašej túry, vždy budete o krok vpredu a budete môcť predvídať zlé počasie.Keď dosiahnete Vášho ciele, nastavíte váš počítač Suunto X10 na mód Track Back, ktorý Vás bezpečne dovedie naspäť.Suunto X10 umožňuje plánovať a prezerať trasy na PC použitím digitálnych outdoorových máp.



Technické parametre a špecifikácie:



Funkcia:

Vodotesnosť 100 m

GPS

Výškomer

Kompas

Barometer

Pripojenie k PC



Kompatibilné softvér:

National Geographics TOPO!

Austrian Map

CompeGPS

Fugawi

German Top-Map Series

MagicMaps

Memory-Map



Materiál:

Plast



Rozmery:


54 x 43 x 19 mm



Farba:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO X10 Military. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO X10 Military. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO X10 Military. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO X10 Military.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií