Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Swopi White

Zobraziť katalóg
Swopi White
NFC tag – Swopi je digitálna ekologická vizitka s príjemne mäkkým epoxidom na dotyk, odnímateľnou nálepkou na ľahké nalepenie a opätovné odlepenie, funkčné aj na kovových, hliníkových a elektronických povrchoch vďaka špeciálnej ochrannej vrstve, vyrobené z materiálu PVC, farebné vyhotovenie: biela
Kód:  SWOPa6 Produktové číslo:  6172217180331

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Swopi White

Swopi — Digitálna ekologická vizitka

Pokiaľ ešte nemáte svoju digitálnu vizitku, kúpte si Swopi. Je to ekologické riešenie oproti papierovým vizitkám. Teraz môžete zdieľať všetky vaše kontakty a sociálne siete jedným dotykom. Swopi vás prepojí s priateľmi, ponúka rýchle čítanie kontaktov a hlavne má atraktívny vzhľad. Pre svoje fungovanie nepotrebuje žiadnu ďalšiu aplikáciu v telefóne. Swopi funguje na báze webového prehliadača, ktorý sa otvorí po priložení Swopi na zadnú stranu mobilného telefónu. Automaticky sa vám otvorí registrácia v prehliadači, kde si založíte svoj účet a ten upravujete podľa ľubovôle. Swopi pripevníte na svoj mobilný telefón pomocou obojstrannej 3M lepiacej pásky, ktorá nálepku udrží na svojom mieste. V prípade potreby nálepku Swopi môžete kamkoľvek premiestniť a stále bude držať. V balení nájdete Swopi s odnímateľnou nálepkou a priľnavým lepidlom na akýkoľvek povrch a jednoduchý návod na aktiváciu.

Kľúčové vlastnosti nálepky Swopi – White

  • Nálepka Swopi je vaším digitálnym podpisom
  • Je to ekologický variant papierových vizitiek
  • Na prevádzku nepotrebujete žiadnu ďalšiu stiahnutú aplikáciu v telefóne
  • Swopi funguje na báze webového prehliadača, ktorý sa otvorí po priložení Swopi na zadnú stranu mobilu
  • Zdieľajte kontakty a sociálne siete jedným dotykom
  • Nálepku Swopi pripevníte pomocou obojstrannej lepiacej pásky
  • Kedykoľvek ju môžete premiestniť na iné miesto
  • Swopi je kompatibilná s iOS aj Androidom
  • Funguje na princípe technológie NFC

Swopi funguje pomocou NFC

S digitálnou ekologickou vizitkou Swopi získate elektrizujúce zážitky. Využite počítadlo swopnutia. Každý nový kontakt sa vám započíta. Čím viac swopnutí máte, tým lepšie emodži získate. K dispozícii je neobmedzený počet odkazov. Budete mať možnosť editovať a personalizovať svoj profil, meniť názvy, vzhľad aj fotografie. Nálepka Swopi funguje na základe So Swopi nazdieľate s kamarátmi svoje playlisty, súbory, whatsapp, viber a podobné aplikácie. Získate neobmedzené možnosti. Čokoľvek s URL adresou je možné teraz zdieľať pomocou Swopi s ostatnými. Druhá osoba nepotrebuje na získanie vašich informácii žiadnu aplikáciu ani Swopi.

Na čo je nálepka Swopi určená? 

Swopi možno umiestniť nielen na mobilný telefón, ale kamkoľvek si zaumienite, napríklad na notebook, auto, dron, kolobežku, stôl v reštaurácii atď. Swopi je kompatibilná s iOS aj Androidom s NFC. Swopi dokáže zdieľať aj vaše videá, články, recepty, prezentácie obchodu, webu a podobne. Funguje aj cez kryty telefónov. Swopi nepotrebuje pre svoju činnosť žiadne napájanie, získava energiu zo zariadenia, ktoré ho načíta. Pre Swopi potrebujete akurát pripojenie k WiFi alebo mať zapnuté dáta.

Rozmery: 
3 cm

Ako funguje Swopi? 

  • 1. Priložte telefón na Swopi (je potrebné mať zapnuté NFC).
  • 2. Automaticky sa otvorí registrácia v prehliadači (založíte si vlastný účet a upravujete podľa ľubovôle).
  • 3. Nalepíte a môžete začať zdieľať.

Parametre a špecifikácia

Barva
Biela Hotovo!

Farba a motív

Barva
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swopi White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Swopi White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Swopi White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swopi White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií