Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Zobraziť katalóg
Symbo LASERBOT 360 S7 PRO
4,7 3 hodnotení
Robotický vysávač na čistenie kobercov a antibakteriálny, na koberce a na tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.57l, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: mopovanie, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 120min, hepa filter, hlučnosť 60dB, mobilná aplikácia, nabíjacia základňa, nádobka na vodu na mokré čistenie a virtuálna stena, čierna farba
Kód:  SYMRV014 Produktové číslo:  6939662178014 Stránky výrobcu

Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Robotický vysávač vyčistí všetky typy tvrdých podláh a poradí si aj s kobercami. Vďaka laserovej navigácii presne zmapuje vašu domácnosť a vyberie najefektívnejšiu trasu na upratovanie. Jednoducho ho nechajte pracovať a venujte sa iným činnostiam. Vďaka robotickému vysávaču Symbo LASERBOT 360 S7 PRO bude upratovanie vašej domácnosti hračka.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

  • Laserová navigácia
  • Výkonný motor robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO
  • Funkcia mopovania
  • Precízne senzory proti pádu
  • K dispozícii prehľadná mobilná aplikácia
  • Účinný filter
  • Funkcia čistenia konkrétnych miest
  • Doba prevádzky 120 minút
  • Jednoduchý prechod z podlahy na koberec
  • Nastavenie zakázaných zón
  • Senzory proti pádu robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO
  • Čierny farebný variant

Silný motor značky NIDEC

Kvalitný motor japonskej značky NIDEC, so sacím tlakom až 2 000 Pa, robí z robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO jeden z najvýkonnejších robotických vysávačov na trhu. Výhody tohto výkonného motora využijete najmä pri vysávaní kobercov s dlhším vlasom alebo upratovaní okolo múrov. Kde ostatné robotické vysávače zlyhávajú, tam Symbo LASERBOT 360 S7 PRO funguje výborne.

Funkcia mopovania robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

K prístroju je možné pripojiť nádobku na vodu, ktorá má objem 150 ml. Po inštalácii tejto nádobky sa vysávač prepne do módu mopovania, pri ktorom prebieha mokré umývanie a vysávanie súčasneAby nedochádzalo k nadmernému vlhčeniu podlahy, je robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO opatrený systémom dávkovania vody, ktorý sa stará o rovnomerný rozvod vody na mopovaciu látku.

Precízne senzory robotického vysávača

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO je opatrený senzormi, vďaka ktorým si hravo poradí s prekážkami,  ktoré na neho vo vašej domácnosti číhajú. S výškou iba 10 cm sa dostane aj do horšie prístupných miest, napríklad pod posteľ či nábytok.

Špičková laserová navigácia robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Laserová navigácia vytvára a následne ukladá presné mapy vašich izieb. Prostredníctvom precízneho algoritmu naplánuje najefektívnejšiu trasu na upratovanie vašej domácnosti.

Automatické nabíjanie robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Ak sa prístroj v priebehu upratovania vybije, vráti sa najkratšou možnou cestou do nabíjacej stanice. Po dobití sa robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO vráti a pokračuje v upratovaní z miesta, kde sa nachádzal v momente vyčerpania batérie. S dobou prevádzky 120 minút zvládne robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO upratať naozaj veľlú plochu - až 180 m2.

Prehľadná aplikácia

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO môžete jednoducho ovládať prostredníctvom vášho smartfónu odkiaľkoľvek. Môžete si prezerať trasy upratovania, meniť sací výkon a ovládať vysávač manuálne. Inteligentné mapovanie miestnosti vám dovolí určiť zakázanú zónu, ak chcete, aby vysávač nejaký priestor vynechal. Môžete tiež vybrať možnosť vysávania konkrétnych miestností. Aplikácia 360 Smart je v českom jazyku.

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO vás upozorní v prípade potreby

V prípade, že vysávač uviazne, okamžite vás o tom informuje. Vy tak budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, kde sa Symbo LASERBOT 360 S7 PRO momentálne nachádza.

Jednoduchý prechod z podlahy na koberec

Po nabehnutí robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO na koberec, dôjde k automatickej aktivácii režimu maximálneho sania s tlakom 2 000 Pa. Po návrate na podlahu sa vysávač prepne späť do normálneho režimu sania. Vysávač si poradí s výškovým rozdielom až 1,5 cmAk si prajete, aby vysávač fungoval v režime tlaku 2 000 Pa počas celej doby upratovania, môžete turbo režim nastaviť ako štandard.

Nastavenie zakázaných zón robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Robotickému vysávaču možno jednoducho nastaviť oblasti, ktoré má vysávač pri vysávaní vynechať. Tieto priestory si vysávač zapamätá do ďalšieho upratovania. Rovnakú funkciu môžete využiť aj v režime mopovania, čím jednoducho zvolíte miesta, kde nemá vysávač umývať.

Čistenie konkrétnych miest

V mobilnej aplikácii ľahko nastavíte zóny, ktoré má vysávač upratať. Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 PRO teda nebude upratovať celú izbu, ale iba vami zvolené miesto. Túto funkciu využijete najmä na viac znečistenom priestore, napríklad po vysypaní smeti či spadnutých omrviniek z jedla.

Senzory proti pádu robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO

Vďaka štyrom senzorom, ktoré sú umiestnené na spodnej strane vysávača, sa nemusíte obávať pádu zo schodov a ďalších vyvýšených miest.

Umývateľný filter

Filter robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 PRO udrží takmer dokonalú účinnosť filtrácie aj po jednom roku pravidelného používania. Pomáha filtrovať vzduch a bezpečne zachytiť jemné prachové častice, takže sa hodí aj do domácností s alergikmi.


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
30 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
10 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám robotický vysavač Symbo Laserbot 360 S7 PRO. Tento vysavač se poškodil a hledám kde tento typ opravují. Nemáte prosím kontakt na opravnu tohoto vysavače?

Diskusia a poradňa k Symbo LASERBOT 360 S7 PRO
Príslušenstvo pre Symbo LASERBOT 360 S7 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Symbo LASERBOT 360 S7 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Symbo LASERBOT 360 S7 PRO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií