PET AlzaBoxy Q1

SYNCO Lav-S6 R

Zobraziť katalóg
SYNCO Lav-S6 R
3,5 2 hodnotení
Mikrofón – chlopňový, pripojenie cez XLR, dĺžka kábla 6 m, kondenzátorový, všesmerové snímanie, frekvencia od 65 do 19000 Hz, impedancia 1000 Ohm, obal a ochrana proti vetru ("vinšus") v balení
Kód:  SYNCa05 Produktové číslo:  SY-S6R-LAV

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYNCO Lav-S6 R


Stavte na spoľahlivosť

Ak hľadáte malý a spoľahlivý mikrofón, ktorý sa vyznačuje špičkovou kvalitou zaznamenaného zvuku a je kompatibilný s mnohými zariadeniami, celkom iste vyberte SYNCO Lav-S6R a užívajte si fantastický zvuk. Inovovaná technológia SYNCO umožňuje pokročilú redukciu šumu. Mikrofón tak zdôrazní to najdôležitejšie a urobí ľudský hlas nielen dokonale počuteľným, ale tiež nechá vyniknúť jeho prirodzenosť.



Všesmerový mikrofón prispôsobený vašim potrebám

Zaznamenávajte zvukové materiály zo schôdzok alebo konferencií bez obáv zo straty kvality. Všesmerový mikrofón SYNCO Lav-S6R sníma zvuk z každého uhla a nie je tak problém ho umiestniť do skupiny ľudí, alebo sa s ním ľubovoľne pohybovať bez toho, aby ste prišli o niečo podstatné.


Užite si maximálne pohodlie a slobodu pohybu

SYNCO Lav-S6R je vybavený káblom s dĺžkou 6 metrov, ktorý je navyše odolný voči rušeniu, je tak zárukou rýchleho a stabilného prenosu audio signálu.



Zabudnite na problémy

Nerobte si starosti s životnosťou batérie a nutnosťou konfigurovať zariadenie. So SYNCO Lav-S6R sa vás tento problém netýka! Mikrofón nevyžaduje napájanie batériou ani ďalšie nastavenia – stačí ho pripojiť k vybranému zariadeniu a môžete okamžite začať pracovať.



Spojenie príjemného s užitočným

Mikrofón SYNCO kombinuje elegantný dizajn s praktickou konštrukciou. Kovové puzdro vyzerá veľmi štýlovo a zároveň chráni mikrofón pred rušením a celkovo tak predlžuje jeho životnosť. Lav-S6R je mimoriadne ľahký – váži totiž len 66 gramov.



SYNCO Lav-S6 R

Kľúčové vlastnosti mikrofónu SYNCO Lav-S6R

  • Pripojenie pomocou konektora XLR
  • 6-metrový kábel
  • Nevyžaduje napájanie pomocou batérie
  • Všesmerové snímanie
  • Kovová konštrukcia pre dlhšiu životnosť mikrofónu
  • Nízka hmotnosť len 66 gramov
  • Vrátane obalu

Parametre a špecifikácia

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Všesmerový Hotovo!
Typ mikrofónu
Chlopňový Hotovo!
Frekvencia od
65 Hz Hotovo!
Frekvencia do
19 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Všesmerový Hotovo!
Typ mikrofónu
Chlopňový Hotovo!
Frekvencia od
65 Hz Hotovo!
Frekvencia do
19 000 Hz Hotovo!
Impedancia
1 000 Ohm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
XLR Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
Obal, Ochrana proti vetru ("vinšus") Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
66 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Napriek XLR pripojeniu pomerne vyrazne chyta sietovy brum pri pripojeni k USB audio rozhraniu. Pri nahravani na prenosne zariadenie by asi nebol problem.

Dobrý den, potřebovala bych tento mikrofon propojit s foťákem či notebookem, ale nedaří se mi najít správnou redukci na XLR zásuvku. Můžete mi prosím poradit? Předem dkěuji.

Diskusia a poradňa k SYNCO Lav-S6 R
Príslušenstvo pre SYNCO Lav-S6 R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYNCO Lav-S6 R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SYNCO Lav-S6 R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SYNCO Lav-S6 R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYNCO Lav-S6 R.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií