AP+ nový vizuál Aplikace

SYNCO MA30

Zobraziť katalóg
SYNCO MA30
5 1 hodnotení
Rameno na mikrofón – pružina na správne polohovanie, rameno sklopné o 150°, otočné o 360°, dĺžka horného ramena 36.5cm, dĺžka spodného ramena 40cm, pre mikrofóny do 4kg, adaptér so závitom 5/8", pre pracovné dosky do 5cm, hmotnosť 1.212kg
Kód:  SYNCc10 Produktové číslo:  SY-MA30-BK-EN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYNCO MA30


Rameno na mikrofón SYNCO MA30

Predstavujeme vám profesionálne rameno na pripevnenie mikrofónu na dosku stola SYNCO MA30. Pokiaľ potrebujete využívať mikrofón a mať pri tom voľné ruky, je to skvelá voľba práve pre vás. Držiak na mikrofón SYNCO MA30 nájde využitie najmä v hudobných štúdiách, ale aj u tvorcov podcastov.




SYNCO MA30

Pohyblivý držiak na mikrofón SYNCO MA30

Držiak na mikrofón SYNCO MA30 má sklopné rameno v rozmedzí 150° a súčasne sa dá otáčať až o 360°. Dĺžka horného ramena dosahuje 36,5 cm a spodného ramena 40 cm. Tak si nastavíte vhodný uhol aj výšku mikrofónu.


Držiak pre väčšinu mikrofónov

Na držiak SYNCO MA30 pripevníte väčšinu mikrofónov štandardnej veľkosti do hmotnosti 4 kilogramov. Stojan na mikrofón je vybavený adaptérom so závitom 5,8“. Mikrofón bude pevne upevnený a chránený proti nežiaducemu vypadnutiu. Rameno na mikrofón pomáha eliminovať nežiaduce otrasy a vibrácie.



Držiak na mikrofón SYNCO MA30 pevne drží na doske stola

K stolu pripevníte rameno na mikrofón SYNCO MA30 svorkou v tvare C. Je možné upevniť na dosky s hrúbkou 5 cm. Stojan na mikrofón je vybavený vystlaním, aby nepoškodil stôl. Jeho celková hmotnosť činí 1,212 kg.




SYNCO MA30

Kľúčové vlastnosti držiaka na mikrofón SYNCO MA30

  • Stojan na mikrofón SYNCO MA30 je vybavený pružinou na ľahké polohovanie
  • Je možné ho naklápať aj otáčať okolo vlastnej osi
  • Držiak funguje s väčšinou mikrofónov
  • Pomáha eliminovať nežiaduce otrasy a vibrácie
  • Rameno na mikrofón SYNCO upevníte na dosku stola s hrúbkou do 5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYNCO MA30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYNCO MA30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SYNCO MA30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SYNCO MA30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYNCO MA30.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií