Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Synology DiskStation DS216play + Router RT1900ac

Zobraziť katalóg
Synology DiskStation DS216play + Router RT1900ac
Výhodná súprava externého boxu pre 2x 2,5/3,5" SATA II HDD, CPU Dual-core 1,5 GHz, 1 GB RAM, GLAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, USB Print server, CZ prostredie + Synology RT1900ac - WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 1900 Mbps, Dual-Band, 3 odnímateľné antény, 1x USB3.0, 1x Gwan, 4x GLAN, Čítačka kariet SD
Kód:  FN143d4b
Synology DiskStation DS216play + Router RT1900ac Predaj skončil

Synology DiskStation DS216play + Router RT1900ac

Cenovo výhodná súprava dátového úložiska a WiFi routeru od rovnakého výrobcu prináša finančnú úsporu oproti kúpe každého produktu zvlášť.

Synology DiskStation DS216play

DS216play obsahuje prevodný systém s hardvérovou akceleráciou a podporuje kodeky H.264 / H.265 1080p a H.265 4K, ktoré umožňujú prevod videí 4K na 1080p. Vhodné sú teda pre všetky obrazovky a šírky pásma, či už ide o miestne prehrávače médií alebo vzdialené mobilné zariadenia. Okrem toho môžete prenášať videá v pôvodnom 4K rozlíšení do svojho multimediálneho prehrávača alebo 4K televízora v rámci miestneho sieťového prostredia.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevzorkovanie videa 4K Ultra HD
  • Dvojprocesorové jadro CPU s koprocesorom zlepšuje spracovanie médií
  • Mediálny server s certifikáciou DLNA
  • Pokročilý operačný systém DiskStation Manager
  • Jednoduché a rýchle pripojenie k vašim dátam
  • Bezpečný nástroj na podelenie sa a správu súborov

Dvojprocesorové jadro CPU s koprocesorom

Kombinácia dvojprocesorového jadra CPU 1,5 GHz a 1 GB RAM a s konfiguráciou RAID 1 v prostredí systému Windows ponúka priemernú rýchlosť čítania 107 MB/s a rýchlosť zápisu 91 MB/s. Vstavaný koprocesor zvyšuje celkovú výkonnosť hlavnej CPU jednotky a obzvlášť je prospešný na rýchlejšie vytváranie miniatúr pri nahrávaní veľkého množstva fotografií alebo videí.

Mediálny server s certifikáciou DLNA

Úložisko môže pracovať ako DMS (Digitálny mediálny server) s certifikáciou DLNA, bude tak schopný preniesť multimediálny obsah, ako je hudba, fotky a videá na DLNA kompatibilné zariadenie nachádzajúce sa kdekoľvek na svete. Prehliadací operačný systém Synology DiskStation Manager (DSM) je elegantným riešením, ktoré uľahčí správu vášho Synology NAS servera. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu je v DSM prístup k vašim dátam jednoduchší. Centrum balíčkov Synology vám umožní sťahovať a inštalovať užitočné prídavné balíčky šité na mieru jednotlivcom i firmám, čo urobí váš život zábavnejší a prácu produktívnejšiu.

Pripojenie k vašim dátam ľahko a rýchlo

Spoločnosť Synology sa snaží o čo najpraktickejšie využitie všetkých služieb na DS216play. So Synology QuickConnect nemusíte riešiť zložité nastavenia DDNS a QuickConnect vás zbaví zložitého nastavenia routera a presmerovania portov. Vaše súbory na prácu i zábavu tak budú okamžite dostupné z ktoréhokoľvek počítača, notebooku alebo mobilného zariadenia bez dodatočných poplatkov.

Najlepšie centrum súborov

Rýchly a bezpečný nástroj na správu vašich súborov uložených na DS216play predstavuje File Station. Svoje dáta nahráte zo svojho Mac alebo PC jednoduchým pretiahnutím. Rozšírené filtre umožňujú jednoduché vyhľadávanie dokumentov, fotografií alebo videí. Zariadenie môžete využiť aj ako centralizované umiestnenie pre zálohy. Všetko na svojom počítači môžete zálohovať priamo na Synology NAS pomocou Cloud Station, nech používate Windows alebo Mac. Kedykoľvek nejaký súbor zmeníte, zazálohujú sa tieto zmeny automaticky na DS216play. Svoje súbory môžete synchronizovať medzi zariadeniami DiskStation a viacero zariadeniami vrátane Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android aj mobilnými Windows, a službami Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubica a Baidu Cloud.

Synology RT1900ac

Synology Router RT1900ac je výkonné zariadenie s tromi anténami a podporou najnovšieho štandardu bezdrôtových sietí 802.11ac, takže vysiela na frekvenciách 2,4 aj 5 GHz na kombinovaný prenos dát s rýchlosťou až 1 900 Mb/s. Už žiadne starosti s obmedzenou rýchlosťou, aj keď sa do siete pripojí viac ľudí.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché nastavenie s interaktívnym sprievodcom
  • Pokročilé nástroje na riadenie prevádzky
  • Aplikačná vrstva QoS
  • Rodičia a majitelia firiem môžu ľahko vytvoriť systém kontroly
  • Inteligentné filtrovanie webu
  • Bohatá ponuka prídavných softvérových balíčkov

Kľúčové vlastnosti

Zásluhou prioritizácie pásma pripojenia a kontroly sieťového toku budú mať vaše hry vždy potrebnú rýchlosť a krátku dobu odozvy. Užijete si bezbufferové prehrávanie pri prenose 4K filmov z vašej obľúbenej online video služby alebo púšťanie domácich videí uložených na externom úložisku priamo na DLNA kompatibilnom televízore či prehrávači médií.

Robustná kapacita a zväzkovanie

Bežné routery vysielajú bezdrôtový signál do všetkých smerov, bez ohľadu na umiestnenie vášho notebooku alebo smartfónu. Synology Router RT1900ac bezdrôtový signál vďaka technológii zväzovania sa zameria smerom na šesť podporovaných zariadení, čo znižuje dobu odozvy aj spotrebu energie a zlepšuje dosah bezdrôtového pripojenia.

Pokročilé riadenie prevádzky

Pri prvom nastavení stačí zapojiť Synology Router RT1900ac do svojho existujúceho ISP modemu, zadať v prehliadači "router.synology.com" a pomocou interaktívneho sprievodcu inštaláciou ho dokončiť. Môžete si tiež nainštalovať DS router a s jeho pomocou vykonať nastavenie na svojom zariadení so systémom Android alebo iOS. Súčasťou Synology Router Manager (SRM) sú pokročilé nástroje na riadenie prevádzky, ktoré nie sú pri bežných routeroch obvyklé. V aplikácii Network Center môžete nastaviť obmedzenia využitia pásma pripojenia, blokovať škodlivý obsah alebo určiť, ako dáta vo vašej domácej či firemnej sieti kolujú.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 000 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 000 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
16 TB Hotovo!
Kapacita vložených diskov (dohromady)
0 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5")
2 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie) Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,5 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
107 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
91 MB/s Hotovo!
Procesor
Intel Dual Core Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

Rozhraní

LAN
1 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
15,08 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
225,5 mm Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Šírka
100 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,88 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS216play + Router RT1900ac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology Diskstation DS216play + Router RT1900ac. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology Diskstation DS216play + Router RT1900ac. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Synology DiskStation DS216play + Router RT1900ac.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií