Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink

Zobraziť katalóg
Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink
Remienok na hodinky – z materiálu: koža, na zápästie do 16.5 cm, typ zapojenia: Apple koľajnice 24 mm, pre Apple Watch 42mm alebo 44mm
Kód:  TACTa10 Produktové číslo:  8596311076176
Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink Predaj skončil

Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink

Remienok Tactical môže originálne zmeniť vzhľad vašich smart hodiniek. Využitým materiálom je koža, na pohľad luxusné vyhotovenie sa tak spája s prvotriednymi vlastnosťami a nosenie je pohodlnosť sama. Dlhý je dokopy 16,5 cm. Ružová farba vám umožní remienok Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink zharmonizovať s oblečením alebo vkusom či aktuálnou náladou. Remienok možno využiť s týmito modelovými radmi: Apple Watch Series 4 44mm.

Podstatné vlastnosti remienka Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink

  • Vylepší vzhľad vašich smartwatch
  • Remienok má dĺžku 16,5 cm
  • Materiál použitý na výrobu: koža
  • Ružová farba
  • Radí sa do modelového radu Apple Watch Series 4 44mm
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tactical Color Kožený remienok pre Apple Watch 4 44 mm Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tactical Color Kožený řemínek pro Apple Watch 42mm / 44mm Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taktische Farbe Lederband für Apple Watch 4 44mm Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taktische Farbe Lederband für Apple Watch 4 44mm Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tactical Color bőrszíj Apple Watch 4 44mm okosórához - rózsaszín.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií