Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver

Zobraziť katalóg
Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver
4,7 6 hodnotení
Remienok na hodinky pre Apple Watch 42mm a Watch 44mm
Kód:  TACTa67 Produktové číslo:  8596311069345
Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver Predaj skončil

Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver

Remienok na smart hodinky Tactical podporí originálny dizajn vašich smartwatch. Remienok je kompatibilný s modelovými radmi: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 a Apple Watch Series 6.

Podstatné prednosti remienka na smart hodinky Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver

  • Vylepší vzhľad vašich smartwatch
  • Je súčasťou modelového radu Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 a Apple Watch Series 6

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento produkt som si objednal 2.1.2020 a mal prísť 15.1. na centrálu v Bratislave, teraz sa tento dátum zmenil na 20.1..Kedy tento produkt bude dostupný na centrále?

Dobrý den, je to nerez?

Diskusia a poradňa k Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver
Príslušenstvo pre Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 4 44 mm Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tactical Loop Magnetický Kovový řemínek pro Apple Watch 42mm / 44mm Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tactical Loop Magnetic Metallarmband für Apple Watch 4 44mm Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tactical Loop Magnetic Metallarmband für Apple Watch 4 44mm Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tactical Loop mágneses fémszíj Apple Watch 4 44mm okosórához - ezüst.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií