AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tactical Loop magnetický kovový remienok pre Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold

Zobraziť katalóg
Tactical Loop magnetický kovový remienok pre Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold
4,3 4 hodnotení
Remienok na hodinky pre Xiaomi Mi Band 5 a Mi Band 6, materiál: ostatné kovy, na zápästie do 20cm
Kód:  TACTa169 Produktové číslo:  8596311115332
Tactical Loop magnetický kovový remienok pre Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold Predaj skončil

Tactical Loop magnetický kovový remienok pre Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold

Pokiaľ chcete dodať svojim inteligentným hodinkám nový, moderný vzhľad, magnetický kovový remienok Tactical Loop Rose Gold je presne tým, čo hľadáte. Okrem elegantného dizajnu a kvalitného kovového spracovanie sa remienok na ruku veľmi ľahko zapína a sedí na ruke pohodlne bez ohľadu na to, ako dlho ho máte na sebe. Zlatoružový remienok Tactical Loop si môžete zaobstarať hneď v niekoľkých farebných variantoch a meniť ich tak podľa potreby či nálady. Kovový remienok v celkovej dĺžke 16,5 cm možno pripnúť k modelom smart hodiniek Xiaomi Mi Band 5/6.


Kľúčové vlastnosti magnetického kovového remienka Tactical Loop Rose Gold

  • Remienok na ruku na prichytenie inteligentných hodiniek Xiaomi
  • Urobí z vašich smart hodiniek elegantný módny doplnok
  • Magnetický náramok Tactical Loop Rose Gold sa jednoducho zapína
  • Vyrobený z kvalitných a odolných materiálov
  • Kovový remienok v celkovej dĺžke 16,5 cm
  • Vhodný pre modely smart hodiniek radu Xiaomi Mi Band 5/6
  • Zlatoružové farebné vyhotovenie magnetického kovového remienka Tactical Loop

Elegantný kovový náramok Tactical Loop Rose Gold pre vaše smart hodinky Xiaomi

S vymeniteľným magnetickým náramkom Tactical Loop Rose Gold sa z vašich inteligentných hodiniek stane nielen praktický pomocník, ale aj módny doplnok. Moderný dizajn remienka je rovnomerne vyvážený kvalitným kovovým spracovaním. Iste vás tiež poteší veľmi jednoduché zapínanie s celkovou dĺžkou remienka 16,5 cm. Vyberať si môžete, okrem tohto zlatoružového farebného vyhotovenia, hneď z niekoľkých ďalších odtieňov a podľa ľubovôle kovový náramok Tactical Loop striedať tak, aby sa vám hodil k aktuálnemu outfitu dňa. Vhodný je pre modely smart hodiniek Xiaomi Mi Band 5/6.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně kompatibility náramku. Dá se tedy použít jak s výrobkem Xiaomi Mi Band 5, tak i s Xiaomi Mi Band 6? Mají stejnou velikost? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Diskusia a poradňa k Tactical Loop magnetický kovový remienok pre Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold
Príslušenstvo pre Tactical Loop magnetický kovový remienok pre Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tactical Loop magnetický kovový řemínek pro Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tactical Loop magnetisches Metallarmband für Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tactical Loop magnetisches Metallarmband für Xiaomi Mi Band 5/6 Rose Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tactical Loop Mágneses fémszíj Xiaomi Mi Band 5/6 okosórához - rozéarany.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií