Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Premium Week Samsung

Tactical Velvet Smoothie pre AirPods Asphalt

Zobraziť katalóg
Tactical Velvet Smoothie pre AirPods Asphalt
Puzdro na slúchadlá na AirPods 2, farba: čierna, materiál: silikón, karabína
Kód:  TACTd5 Produktové číslo:  8596311123405

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tactical Velvet Smoothie pre AirPods Asphalt Predaj skončil

Tactical Velvet Smoothie pre AirPods Asphalt

Uchovajte svoje slúchadlá v bezpečí s puzdrom Tactical Velvet Smoothie v štýlovom dizajne a atraktívnej farebnej verzii Asphalt. Silikónové puzdro je určené pre slúchadlá Apple AirPods a poskytne im ochranu pred vonkajšími vplyvmi, aj keď sa vydáte na cesty. Slúchadlá budú v puzdre v bezpečí pred poškriabaním, nárazmi alebo vniknutím prachu. Kvalitný silikón je vyložený stielkou z mikrovlákna, ktorá sa postará o nepriepustnosť nečistôt dovnútra k vašim slúchadlám. Pritom sa puzdro na slúchadlá Tactical Velvet Smoothie Asphalt pýši veľmi nízkou hmotnosťou. Súčasťou puzdra je aj karabína, ktorá umožňuje jeho pripevnenie na batoh alebo opasok. Zaistený máte aj prístup k nabíjaciemu konektoru a nie je problém ani nabíjanie vašich AirPods slúchadiel bezdrôtovou nabíjačkou, keď sú uložené vnútri puzdra.


Kľúčové vlastnosti puzdra pre slúchadlá Tactical Velvet Smoothie Asphalt

  • Puzdro určené pre slúchadlá Apple AirPods v modernom minimalistickom dizajne
  • Vaše slúchadlá budú s puzdrom Tactical Velvet Smoothie v bezpečí pred vonkajšími vplyvmi, medzi ktoré patria nárazy alebo vniknutie prachu
  • Silikón je na dotyk príjemný a puzdro pritom veľmi tenké a ľahké
  • Vnútorná stielka z mikrovlákna sa stará o bezpečné utesnenie puzdra Tactical Velvet Smoothie Asphalt
  • Prístup k nabíjaciemu konektoru je zaistený výrezom, puzdro je kompatibilné aj s bezdrôtovými nabíjačkami
  • Súčasťou puzdra praktická karabína
  • Čierne farebné vyhotovenie puzdra v téme Asphalt

Elegantné puzdro Tactical Velvet Smoothie Asphalt ochráni vaše slúchadlá

Ak vlastníte slúchadlá Apple AirPods, príde vám vhod toto silikónové puzdro Tactical Velvet Smoothie, ktoré vaše slúchadlá ochráni pred poškodením ako doma, tak aj na cestách. Puzdro nesie moderný minimalistický dizajn vo farebnej variácii Asphalt a pýši sa svojou veľmi nízkou hmotnosťou. Kvalitný silikón, z ktorého je puzdro Tactical Velvet Smoothie Asphalt vyrobené, je veľmi príjemný na dotyk. Vnútri puzdra sa nachádza stielka z mikrovlákna, vďaka ktorej sa dovnútra nedostane ani zrnko prachu. V tenkom kryte nájdete výrez pre možnosť nabíjania vašich slúchadiel Apple AirPods priamo v puzdre.


Parametre a špecifikácia

Typ
Puzdro Hotovo!
Určenie
AirPods 2 Hotovo!
Vlastnosti
Karabína Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
Silikón Hotovo!

Typ a určenie

Typ
Puzdro Hotovo!
Určenie
AirPods 2 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Karabína Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
Silikón Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tactical Velvet Smoothie pre AirPods Asphalt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tactical Velvet Smoothie pro AirPods Asphalt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tactical Velvet Smoothie für AirPods - asphaltgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tactical Velvet Smoothie für AirPods - asphaltgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tactical Velvet Smoothie az AirPods számára, Asphalt.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií