Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

TAMRAC Evolution 6

Zobraziť katalóg
TAMRAC Evolution 6
Batoh černý
Kód:  TAM110a Produktové číslo:  5786

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TAMRAC Evolution 6 Predaj skončil

TAMRAC Evolution 6

Dokonale spracovaný batoh Tamrac Evolution 6 podporuje tri rôzne spôsoby nosenia.Môžete ho prenášať ako klasický batoh, alebo tašku Sling Pack s jediným popruhom na ľavom či pravom ramene.Vďaka funkcionalite Tamrac Triple Access System ponúka aj tri rôzne spôsoby prístupu k uloženému fotografickému vybaveniu pomocou jedného predného či dvoch bočných viek.Fotobatoh Evolution 6 je jednoducho perfektným riešením pre uloženie digitálne jednooké zrkadlovky s nasadeným objektívom do dĺžky 140 mm a jedného alebo dvoch ďalších objektívov a blesku.

Pri nosení v štýle fotobatoh je váha rozkladá dvomi polstrovanými ramennými popruhmi, bedrovým popruhom a hrudným popruhom.Pre rýchly prístup k uloženému vybaveniu stačí sňať z ramena jeden z popruhov, pretočiť batoh dopredu, otvoriť bočné veko a okamžite získate prístup k digitálnej jednookej zrkadlovke s nasadeným objektívom.

Pre prístup k ďalšiemu vybaveniu stačí pretočiť batoh na druhé rameno a otvoriť bočné veko na druhej strane batohu.Na vnútorných stranách oboch bočných viek sa nachádzajú dve praktické vrecká na pamäťové karty a vrecko na odloženie krytky objektívu pri fotografovaní.

Ak chcete premeniť batohy série Evolution na tašky Sling Pack, pripojte krížom jediný ramenný popruh, červeno označený pre prenášanie na pravom ramene, modro označený pre prenášanie na ľavom ramene.Druhý ramenný popruh sa ľahko skryje.Ak je batoh oddeleným, možno k všetkému vybaveniu pristupovať pomocou veka hlavného priestoru.

Vnútorné prepážky hlavného priestoru sú polstrované a nastaviteľné.Vrecko Windowpane Mesh na vnútornej strane predného veka je ideálny pre viditeľné usporiadanie drobného príslušenstva.Polstrovaný horný priestor batohu slúži na uloženie ľahké vetrovky, jedla alebo ďalšieho fotografického príslušenstva.Sieťované vrecko na zadnej strane slúži k samostatnému bezpečnému uloženiu malého príslušenstva, zatiaľ čo vrecko Windowpane Mesh na vnútornej strane veka slúži na uloženie ďalšieho drobného príslušenstva.

Séria batohov Evolution je vybavená pútkami a vreckom na nohu statívu Tamrac QuickClip umožňujúce jednoduché upevnenie a prenášanie statívu.Na oboch bočných stranách batohu sa nachádza vrecko so zipsom pre drobné príslušenstvo ako je iPod alebo telefón.Pravá vrecko obsahuje vyberateľnú pláštenku, ktorú možno pretiahnuť cez batoh v extrémnych klimatických podmienkach.Pútka na spodnej strane potom slúži na upevnenie ďalšieho drobného príslušenstva.

Parametre a špecifikácie:


Prevedenie:
Farba:čierna
Vonkajšie rozmery:25 x 19 x 43 cm (Š x H x V)
Vnútorné rozmery hornej časti:20 x 14 x 18 cm (Š x H x V)
Vnútorné rozmery spodnej časti:23 x 14 x 22 cm (Š x H x V)
Hmotnosť:1646 g
Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRAC Evolution 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TAMRAC Evolution 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TAMRAC Evolution 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TAMRAC Evolution 6.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií