Vyhraj lístky na EURO 2024

TAMRON pre 24 – 135 mm

Zobraziť katalóg
TAMRON pre 24 – 135 mm
Slnečná clona
Kód:  OT357l Produktové číslo:  D6FH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TAMRON pre 24 – 135 mm Predaj skončil

TAMRON pre 24 – 135 mm

Slnečná clona Tamron pre objektív 24 – 135 mm je presne tým prvkom, ktorý môže do istej miery zachrániť pokazenú fotografiu ešte skôr, než sa uloží do pamäte vášho fotoaparátu. Zabráni totiž tzv. parazitným lúčom, aby narušili vzhľad fotografie. Parazitné lúče negatívne ovplyvňujú kontrast a farebnosť výsledných obrázkov. S nasadenou slnečnou clonou máte istotu, že tieto lúče budú eliminované.

Kľúčové vlastnosti Slnečnej clony Tamron pre 24 – 135 mm

  • Bráni vzniku vinetácie na snímkach
  • Slnečná clona Tamron bráni parazitným lúčom preniknúť do objektívu
  • Podieľa sa na lepšom kontraste a farebnosti vašich fotografií
  • Nasadenie slnečnej clony Tamron je otázkou okamihu
  • Slnečná clona je určená pre objektív Tamron 24 mm až 135 mm

Ani ranu bez slnečnej clony

Tzv. parazitné lúče dokážu fotografov pekne potrápiť. Rušivé vady na fotografiách, ako je vinetácia, zmeny vo farebnosti a nižší kontrast vznikajú, keď tieto lúče vniknú do objektívu a tu dochádza k ich nežiaducemu zrkadleniu. Odraziť sa môžu takmer od čohokoľvek – od steny budovy, ktorá ani nie je v zábere alebo bielej košele vášho asistenta či šiat nevesty pri fotení svadby. Účinným riešením je slnečná clona. Je vhodná najmä pri fotení v exteriéroch v jasnom počasí, ale všeobecne sa dá povedať, že ju z objektívu ani nemusíte nikdy dávať dole. Nikdy neviete, kedy sa vám môže zísť.

Tamron – kvalita za rozumné peniaze

Spoločnosť Tamron vyrába kvalitné objektívy, ktoré tvoria lacnejšie, hoci rozhodne nie menej kvalitné, náhrady za originálne objektívy od spoločností ako je Canon alebo Nikon. Kvalitatívne inak na tom nie je ani dodávané príslušenstvo. Túto slnečnú clonu určenú pre objektív 24 – 135 mm nevynímajúc. Je vyrobená z ľahkého, ale veľmi odolného plastu. Na objektív sa nasadí veľmi ľahko, nijako nenarušuje vyváženie celého aparátu a pri fotení absolútne neruší.

 
Poznámka:
» Všetky slnečné clony k objektívom

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRON pro 24-135mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TAMRON für 24 - 135 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TAMRON für 24 - 135 mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tamron 24-135 mm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií