AlzaBoxy Q1 PET

Tannoy Eclipse One – black oak

Zobraziť katalóg
Tannoy Eclipse One – black oak
5 2 hodnotení
Reproduktory – 2-pásmový rádiový reproduktor, frekvenčný rozsah 55Hz-23kHz, odporúčaný zosilňovač 15-70W, citlivosť 87dB, odpor 8Ohm, pár - 93,45 €/ks
Kód:  TAN008a Produktové číslo:  80006625

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tannoy Eclipse One – black oak

Zháňate naozaj kvalitné reproduktory, ktoré vám budú schopné sprostredkovávať vaše obľúbené tóny v tej najlepšej možnej kvalite? Prečo teda nesiahnuť rovno po tom najlepšom? Spoločnosť Tannoy je synonymom pre dokonalý zvuk, ktorý ocení každý audiofil. Dokonalá kombinácia moderného dizajnu s radom vlastných patentovaných technológií zaručuje len to najlepšie zvukové podanie. Produkty z dielní Tannoy môžete nájsť na najvyhlásenejších miestach a koncertných sálach po celom svete.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Kvalitné spracovanie
  • Kompaktné regálové reproduktory
  • Plnšie basy so zadným bassreflexom
  • Vyrovnanejší výkon v celom spektre

Vyvážený výkon

Aj cez svoje malé rozmery sú tieto policové reproduktory schopné ponúknuť naozaj kvalitné ozvučenie menších miestností. V sérii Eclipse je tento model síce najmenším, nie je však dôvod mu neveriť. V kombinácii so stereo zosilňovačom budú schopné uspokojiť aj naozaj náročné a maškrtné ucho. Vývojári si totiž dali rozhodne záležať, aby bolo užívateľovi dopriate len to najlepšie. Základom kvalitnej reprodukcie zostavy sú drevovláknité dosky špecifického útvaru bez vibrácií, rezonancií a nepresností, ktoré boli doplnené o adekvátne reproduktory. Papierová membrána meniča s priemerom 127 mm sa stará o nízke frekvencie. Zreteľné, jasné a čisté výšky sú potom v réžii Tweetera, čiže vysokofrekvenčného meniča s priemerom 28 mm, ktorý disponuje jemne tkaným povlakom kaloty s nitrouretanovým tlmením. Naozaj bravúrneho zvukového podania je tiež docielené výkonom až 140 W, akustickou citlivosťou 87 decibelov, frekvenčnou odozvou pohybujúcou sa v hodnotách 55-32 000 Hz a nominálnou impedanciou 8 Ohm.

Doplňujúce informácie:

  • 2-pásmová policová reprosústava (zadný bassreflex)
  • Stredobasový menič: 127mm menič s vysokou účinnosťou, papierová membrána s multivláknom
  • Výškový menič: 28 mm hodvábna kalota, neodymový magnet
  • Terminály: single-wiring
  • Odporúčaný výkon zosilňovača: 15-70 W
  • RMS Výkon: 35 W
  • Cena za pár
 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Počet pásem
2-pásmové Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Charakteristika

Počet pásem
2-pásmové Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tannoy Eclipse One – black oak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy Eclipse One - black oak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tannoy Eclipse-One - Black Oak. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tannoy Eclipse-One - Black Oak. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tannoy Eclipse One - Black Oak.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií