AD homeoffice Aplikace

Tannoy Mercury 7.4 - walnut

Zobraziť katalóg
Tannoy Mercury 7.4 - walnut
Reproduktor 2-pásmová podlahová reprosústava so zadným bassreflexom, frekvenčný rozsah 32Hz-32kHz, doporučený zosilňovač 20-150W, citlivosť 93dB, impedancia 8ohm, 1 ks
Kód:  TAN003i21

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tannoy Mercury 7.4 - walnut

V modeli Mercury 7.4 vrcholí siedma generácia do bezkonkurenčného výkonu svojej triedy pre hudobné i filmovú zábavu. Nové skrine v orechovej farbe, modernizované meniče a vysoko presné crossovery ešte viac zlepšili zvuk, zatiaľ čo prémiové kovania, luxusné povrchové úpravy a jemné detaily, z nich robia najlepšie vyzerajúce reproduktory série. Táto nová vlajková loď je väčší, silnejší a dynamickejší ako kedykoľvek predtým. Tým sa stáva istou stávkou pre väčšie miestnosti a tam, kde sa vyžadujú vysoké hlasitosti bez toho, aby akokoľvek utrpela kvalita. Tento produkt obsahuje iba jeden reproduktor.

Kľúčové vlastnosti r eproduktoru Tannoy Mercury 7.4 v orechovej farbe

  • Bezkonkurenčný výkon pre hudobné i filmovú zábavu
  • Silnejší a dynamickejšie ako kedykoľvek predtým (nové meniča i konštrukcie skrine)
  • Vyplní aj veľké miestnosti (špičkový výkon až 300 W / 75 W trvalo)
  • Zachová prémiovú kvalitu pri vyššej hlasitosti a rozprestrie zvuk do priestoru (konfigurácia D'Appolito)
  • Vykreslenie hudby vo vysokom rozlíšení s úžasnou precíznosťou (32 Hz až 32 kHz)
  • Štýlový doplnok interiéru na výber v 3 farbách dreva (orech, svetlý dub, čierny dub)

Naplno, na max

Ako sa sluší a patrí na takú vlajkovú loď, Mercury 7.4 sa pýši špičkový výkonom až 300 W a extrémne vysokou účinnosťou (93 dB / W), takže si mimoriadne intenzívny zvuk užijete na širokej škále zosilňovačov. Aj pri vysokej hlasitosti počujete frekvenčnú odozvu v širokom pásme od 32 Hz až 32 kHz, čo znamená precízne vykreslenie zvuku vo vysokom rozlíšení. Tieto požiadavky by nebolo možné splniť bez nových meničov. Prepracovaná konštrukcia používa len tie najvycibrenejší akustické materiály v dokonalej súhre.

Či už počúvate kdekoľvek v miestnosti

Aby při vysoké hlasitosti stále produkovaly co nejširší zvukovou scénu, jsou měniče uspořádané v konfiguraci D'Appolito. Umiestnením výškového reproduktora uprostred dvoch stredobasových meničov vzniknú jedinečné rozptylové vlastnosti, kedy sa vyrovná kritická oblasť crossoveru a eliminuje sa hlavná os zvuku. Zvuk sa ponesie v celej šírke miestnosti, takže je jedno kde sedíte, a pritom vždy počujete veľmi dobrú artikuláciu počas hudobných vystúpení a celkovo správne hudobné angažmán.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tannoy Mercury 7.4 - walnut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy Mercury 7.4 - walnut.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií