Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

TASSIMO VARIAČNÝ BOX 288,5 g

Zobraziť katalóg
TASSIMO VARIAČNÝ BOX 288,5 g
4,7 25 hodnotení
Kávové kapsuly – mix príchutí, ideálny ako doplnok pri nákupe nového stroja, 12 šálok kávy - 7 rôznych druhov (2× latte macchiato, 2× latte macchiato caramel, 2× espresso, 2× cappuccino, 1× morning café, 1× cafe crema XL, 2× milka)
Kód:  TASKK004 Produktové číslo:  A000005952 Stránky výrobcu

TASSIMO VARIAČNÝ BOX 288,5 g

Zaobstarali ste si nový kávovar TASSIMO a premýšľate, ktorá káva vám bude najviac chutiť? Neváhajte a siahnite po TASSIMO VARIAČNOM BOXE, v ktorom nájdete rôzne druhy kávových kapsúl. Vyskúšajte ich všetky a potom sa rozhodnete, ktoré sú pre vás tie pravé. V tomto balení nájdete kávové kapsuly pre dospelých aj horúcu čokoládu pre deti. Tento VARIAČNÝ BOX TASSIMO je vhodný pri nákupe nového kávovaru, môžete ho tiež použiť ako darček. 

Kľúčové vlastnosti VARIAČNÉHO BOXU TASSIMO

  • TASSIMO kávové kapsuly
  • VARIAČNÝ BOX obsahuje 7 druhov kapsúl
  • 12 šálok kávy
  • Kapsuly pre dospelých aj deti
  • Vhodné pri nákupe nového kávovaru alebo ako darček

Aké kapsuly nájdete v TASSIMO VARIAČNOM BOXE?

Variačný box TASSIMO uspokojí celú vašu rodinu vrátane detí. Máte radi malú či veľkú kávu, silnú či slabú, čiernu alebo s mliekom? Žiadny problém. TASSIMO variačný box myslí na všetkých. Nájdete v ňom mix príchutí. Po rannom prebudení si pochutnáte na morning café. Obsahuje tiež dobre známe espresso alebo cafe crema XL. Box taktiež ukrýva latte macchiato a pre skutočných labužníkov príchuť caramel. Milovníci sladších chutí ocenia cappuccino a pre deti je pripravená horúca čokoláda milka.

Obsah balenia:
2× latte macchiato
2× latte macchiato caramel
2× espresso
2× cappuccino
1× morning café
1× cafe crema XL
2× milka

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
7 cm Hotovo!
Šírka
22,2 cm Hotovo!
Výška
16,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,29 kg Hotovo!
Druh kapsúl
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
7 cm Hotovo!
Šírka
22,2 cm Hotovo!
Výška
16,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,29 kg Hotovo!

Typ kapsúl

Druh kapsúl
Tassimo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TASSIMO VARIAČNÝ BOX 288,5 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO VARIAČNÍ BOX 288,5g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TASSIMO VARIATIONSBOX 288,5g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TASSIMO VARIATIONSBOX 288,5g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TASSIMO variációs doboz 288,5 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií