MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Taurus FASHION 2500 IONIC

Zobraziť katalóg
Taurus FASHION 2500 IONIC
Fén na vlasy – s ionizátorom, 8mm koncentrátor, difuzér, profesionálny AC motor 2400W, Cool shot pre fixáciu účesu, 3 teplotné nastavenia, 2 nastavenia výkonu, odnímateľný filter pre jednoduché čistenie
Kód:  TAU008 Produktové číslo:  T900589 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Taurus FASHION 2500 IONIC

Taurus Fashion 2500 Ionic je kvalitný sušič vlasov s funkciou ionizátora, s koncentrátorom a difuzérom, ktoré zaručia perfektný tvar účesu aj v domácich podmienkach. Kvalita vlasov tvorí podstatnú časť osobnosti každej ženy. Už žiadne vlajúce vlasy, ktoré kazia prvý dojem. Vysúšaním fénom s ionizačnou funkciou vlasom dlhodobo zaistíte lesk a väčšiu vlhkosť.

Prečo Taurus Fashion 2500 Ionic?

  • Sušič s funkciou ionizátora
  • Profesionálny difuzér
  • Odnímateľný filter pre ľahké čistenie fénu
  • Funkcia Cool Shot pre zafixovanie účesu
  • Nízka cena fénu Taurus Fashion 2500 Ionic

Fén s ionizátorom pre ľahkú úpravu vlasov

Ionizátor, ktorý je súčasťou všetkých moderných fénov, kuliem a žehličiek na vlasy, má veľmi prospešný vplyv na ľudské vlasy. Zjednodušene povedané, ionizátor zbiera zo vzduchu molekuly vody a prenáša ich do vlasov a zabraňuje tak tomu, aby vlasy takzvane „elektrizovali“. Takýto účes pôsobí nepekne a neupravene a vlasy sú slabé a suché. So sušičom vlasov Taurus Fashion 2500 Ionic sa tomuto nepríjemnému fenoménu vyhne.

Jedinečný sušič vlasov

Profesionálny AC motor s príkonom 2 400 W sprostredkuje dokonalé vysušenie vlasov. Fén Taurus Fashion 2500 Ionic má navyše dve nastavenia výkonu a tri teplotné nastavenia vrátane funkcie Cool Shot pre finálnu fixáciu účesu. Vypadané vlasy a prach zachytené vo filtri v zadnej časti sušiča ľahko odstránite pomocou odnímateľného filtra.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Taurus FASHION 2500 IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taurus FASHION 2500 IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taurus FASHION 2500 IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taurus FASHION 2500 IONIC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Taurus FASHION 2500 IONIC.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií