AD homeoffice PET

Taurus MITHOS TITANIUM

Zobraziť katalóg
Taurus MITHOS TITANIUM
3,5 2 hodnotení
Zastrihávač – vlasov a fúzov, titánový nôž, sieťová prevádzka, 4 vodiace hrebene (3, 6, 9 a 12mm) pre zastrihávanie vlasov, chĺpkov, fúzov a bokombriad, balenie obsahuje lubrikačný olej a čistiacu kefku
Kód:  TAU004 Produktové číslo:  T902210 Stránky výrobcu

Taurus MITHOS TITANIUM

Zastrihávač vlasov a fúzov Taurus Mithos Titanium s napätím 220 V vsádza na klasické vyhotovenie v luxusnom dizajne. Ostré čepele titánových nožov sú vhodné na zastrihávanie vlasov, chĺpkov, ale aj k precíznej úprave bokombriad a fúzov. 

Kľúčové vlastnosti zastrihávača Taurus Mithos Titanium

  • Kvalitné titánové nože
  • Ergonomický tvar zastrihávača
  • Elegantný dizajn
  • Priaznivá cena
  • 4 vodiace hrebene, olej a štetec v balení

Elegantné telo s titánovou dušou

Ideálny tvar zastrihávača Taurus Mithos Titanium prispieva k veľmi ľahkej a príjemnej manipulácii s prístrojom. Sada 4 vodiacich hrebeňov umožňuje presné nastavenie dĺžky strihu na 3, 6, 9, alebo 12 mm. Nože zastrihávača sú vyrobené z titánu, pevného a pritom prekvapivo ľahkého kovu, ktorý je veľmi odolný voči korózii.

Vybavenie zastrihávača

Vďaka lubrikačnému oleju a čistiacej kefke, ktoré sú súčasťou balenia, udržíte zastrihávač v perfektne čistom stave. K čistote stroja a bezpečnosti navyše prispieva krytka čepele.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Taurus MITHOS TITANIUM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taurus MITHOS TITANIUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taurus MITHOS TITANIUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taurus MITHOS TITANIUM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Taurus MITHOS TITANIUM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií