Tchibo Cafissimo Black & White, 10ks×8

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Black & White, 10ks×8
5 1 hodnotení
Kávové kapsuly – 10 kapsúl v jednom balení ( produkt obsahuje 8 balení), kompozícia vybraných zrniek kávy Arabica z najkvalitnejších pestovateľských lokalít, ideálne ako čierna káva alebo káva zjemnená mliekom, do kávovaru Cafissimo - 0,36 €/1 porce
Kód:  TCHACC52 Produktové číslo:  480676 Stránky výrobcu
Tchibo Cafissimo Black & White, 10ks×8 Predaj skončil

Tchibo Cafissimo Black & White, 10ks×8

Lahodná káva Tchibo Black & White ponúka kompozíciu vybraných zrniek kávy Arabica z najkvalitnejších pestovateľských lokalít. Vychutnajte si Cafissimo buď ako silnú čiernu kávu alebo v jemnej variante s mliekom. Vďaka šetrnému pomalému praženiu sa v kávových zrnkách rozvíja vyvážená vôňa a príjemne plná chuť. Obľúbia si ju všetci, ktorí milujú pravú chuť nefalšovanej kávy. Balenie obsahuje 80 kapsúl, jedna kapsula obsahuje 7,5 g kávy.

 

Kľúčové vlastnosti kávy Tchibo Cafissimo Black & White

 

  • Balenie obsahuje 80 kapsúl
  • Jedna kapsula obsahuje 7,5 g najkvalitnejšej kávy Tchibo
  • Vyvážená vôňa a plná chuť
  • Dva varianty prípravy: silná čierna káva či jemná variant s mliekom
  • Pre váš kávovar Cafissimo
  • Jednoduchá a rýchla príprava
  • Výhradne z trvalo udržateľnej produkcie

 

Black

Čierna varianta kávy Tchibo Cafissimo Black & White je výrazná a elegantná. Vychutnajte si intenzívnu chuť najkvalitnejších kávových zŕn v hermeticky uzavretých kapsuliach, ktoré uchovajú čerstvú chuť a arómu.

 

 

White?

Jemná varianta kávy Tchibo Cafissimo Black & White je čistá a jemná. Biela je farba mlieka - jemná a hebká. Jemné espresso prináša pokoj, pohodu a pohladenie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Black & White, 10ks×8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Black & White, 10ks x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Black & White, 10 Stück x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Black & White, 10 Stück x 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Black & White, 10db x 8.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií