Tchibo Cafissimo Caffé Cream Bez kofeínu, 10ks x 8

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Caffé Cream Bez kofeínu, 10ks x 8
Kávové kapsuly 10 kapsúl v krabici, 8 škatúľ (80 kapsúl), bezkofeínové espreso s jemnou sametovou penou, kávovar Cafissimo - 0,36 €/1 porce
Kód:  TCHACC53 Produktové číslo:  483651 Stránky výrobcu
Tchibo Cafissimo Caffé Cream Bez kofeínu, 10ks x 8 Predaj skončil

Tchibo Cafissimo Caffé Cream Bez kofeínu, 10ks x 8

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Nekofeinizované hermeticky uzavreté kávové kapsule schovávajú lahodnú a vysokokvalitnú kávu bez kofeínu s jemnou zamatovou penou. Táto káva pochádza z udržateľnej poľnohospodárskej výroby, ktorá šetrí životné prostredie, v ktorom žijeme, a rešpektuje ľudí, zvieratá a rastliny. Kávovary, ktoré robia kapsuly tak, aby spĺňali environmentálnu aj energetickú účinnosť. Cafissimo kapsula môže byť vyrobená rýchlo, ľahko a profesionálne. Zabránením prístupu do kapsuly pri skladovaní je každá šálka kávy nádherne voňavá a silná. Doprajte si kávu, ktorá sa vám bude cítiť pohodlne každý deň! Balenie obsahuje 80 kapsúl a 7 g.

Vlastnosti kapsuly Tchibo Cafissimo Caffé Crema Bez kofeínu

  • balenie obsahuje 80 kapsúl a 7 g
  • zakryť bezkofeínové espresso
  • kapsule sú hermeticky uzavreté
  • vytvára jemnú sametovú pena
  • sú vhodné pre kávovary Cafissimo
  • Tchibo Cafissimo Caffé Crema Nekofeinizované kávové kapsule majú silnú a príjemnú chuť
  • vyrábajú sa s ohľadom na ekologickú aj energetickú účinnosť
  • výroba kávy z kapslí je jednoduchá a rýchla
  • intenzita 3

Silná káva s krásnou vôňou

Káva Tchibo Cafissimo Caffé Crema Bez kofeínu je už mnoho rokov známy na svete. Ponúka svojim zákazníkom kvalitu, príjemnú chuť a neopakovateľnú arómu, ktorú si môžete vychutnať v pohodlí vášho domova. Väčšina obyvateľov klesla kávu a spotrebovala niekoľko šálok kávy denne. Kvalitná káva vás povzbudí a dá vám energiu ráno a po dobrom obede. Káva Tchibo nie je len chuťou vašich chuťových pohárikov, ale v každom pohári je hlbší význam - pochopenie prepojenia ľudského sveta s prírodou. 

Tchibo

Pod značkou kávy Tchibo nie je len čo najlepšia kvalita kávy , ale aj obavy z prostredia , fauny, flóry a predovšetkým ľudí, ktorí vyrábajú kávu. Spoločnosť Tchibo sa dôsledne zaoberá realizáciou dlhodobých procesov vrátane pestovania surovín, vývoja produktov a samotnej recyklácie. Od roku 2006 Tchibo pracuje na udržateľnosti svojho podnikania, čo je pevnou súčasťou stratégie Tchibo. 

Parametre a špecifikácia

Alergény
Bez alergénov Hotovo!
Počet porcií
80 porce Hotovo!
Typ nápoja
Nemliečne kávové nápoje Hotovo!
Určenie
Caffe crema Hotovo!
Druh kávy
Bez kofeínu Hotovo!

Alergény

Alergény
Bez alergénov Hotovo!

Počet porcií

Počet porcií
80 porce Hotovo!

Typ nápoja

Typ nápoja
Nemliečne kávové nápoje Hotovo!
Určenie
Caffe crema Hotovo!

Druh kávy

Druh kávy
Bez kofeínu Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Caffé Cream Bez kofeínu, 10ks x 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated, 10ks x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated, 10ks x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated, 10ks x 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Caffé krém koffeinmentes, 10db x 8.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií