Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tchibo Cafissimo Caffé Crema India

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Caffé Crema India
4,6 10 hodnotení
Kávové kapsuly 10 kapsúl, vyvážená káva s jemným nádychom medu a sladu, do kávovaru Cafissimo - 0,42 €/1 porce
Kód:  TCHACC06 Produktové číslo:  476256 Stránky výrobcu
Tchibo Cafissimo Caffé Crema India Predaj skončil

Tchibo Cafissimo Caffé Crema India

Skvelá krémová chuť

Vychutnajte si harmonicky vyváženú chuť caffé crema s výrazným základom. Klíma kontinentálnej Indie dodáva káve netradičný medový nádych. Táto receptúra obsahuje o minimálne 70% podiel kávy Arabica. Oddelené praženie kávy dodáva zrnám tú najlepšiu arómu a silnú chuť.

Systém vákuovo uzavretých kapsúl, v ktorých je namletá káva, zaručuje vždy dokonale čerstvú arómu v každej šálke. Vďaka tomuto systému sa jednotlivé zložky arómy čerstvo namletej kávy perfektne zachovajú a uvoľňujú sa až pri sparovaní kávy. Kapsuly sú vhodné pre kávovar Tchibo Cafissimo.

Kapsuly s kávou Tchibo obsahujú iba kávu Arabica tej najvyššej kvality. Káva sa pestuje vo vyšších polohách, čo zaručuje pomalšie dozrievanie kávových zŕn. Pomalšie zrenie dodáva viac času pre rozvinutie nenapodobiteľnej pestrosti vôní. Pri mletí kávy Tchibo Espresso sú používané iba zrelé, veľké a bezchybné kávové zrná.

Obsah balenia:

  • 10 kapsúl Tchibo Caffé Crema India Sirisha

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Caffé Crema India Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema India. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema India Sirisha. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Caffé Crema India.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií