Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8
Kávové kapsuly 10 kapsúl XL, 8 balení v balení, 82 g, espresso s jemnou sametovou penou, kávovar Cafissimo - 0,49 €/1 porce
Kód:  TCHACC57 Produktové číslo:  483645 Stránky výrobcu
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8 Predaj skončil

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8

Hermeticky uzavreté kávové kapsuly Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL skrývajú lahodné a kvalitné espresso s jemnou zamatovou penou. XL kapsuly sú určené na prípravu dvojitého množstva kávy. Táto káva pochádza z udržateľnej poľnohospodárskej výroby, ktorá šetrí životné prostredie, v ktorom žijeme, a rešpektuje ľudí, zvieratá a rastliny. Kávovary, ktoré robia kapsuly tak, aby spĺňali environmentálnu aj energetickú účinnosť. Cafissimo kapsula môže byť vyrobená rýchlo, ľahko a profesionálne. Zabránením prístupu do kapsuly pri skladovaní je každá šálka kávy nádherne voňavá a silná. Doprajte si kávu, ktorá sa vám bude cítiť pohodlne každý deň! Balenie obsahuje 80 kapsúl a 8,2 gramov.

Kapsule funkcie Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL

  • Balenie obsahuje 80 kusov
  • jedna kapsula obsahuje 8,2 gramov prémii kávy
  • espresso s jemnou zamatovou penou
  • kapsule sú hermeticky uzavreté
  • sú vhodné pre kávovary Cafissimo
  • majú silnú a príjemnú chuť
  • vyrábajú sa s ohľadom na ekologickú aj energetickú účinnosť
  • výroba kávy z kapsúl Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL je jednoduchá a rýchla
  • intenzita 2

Silná káva s krásnou vôňou

Káva Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL je už mnoho rokov známa na svete. Ponúka svojim zákazníkom kvalitu, príjemnú chuť a neopakovateľnú arómu, ktorú si môžete vychutnať v pohodlí vášho domova. Väčšina obyvateľov klesla kávu a spotrebovala niekoľko šálok kávy denne. Kvalitná káva vás povzbudí a dá vám energiu ráno a po dobrom obede. Káva Tchibo nie je len chuťou vašich chuťových pohárikov, ale v každom pohári je hlbší význam - pochopenie prepojenia ľudského sveta s prírodou. 

Tchibo

Pod značkou kávy Tchibo nie je len kvalitná káva v najlepšej kvalite, ale aj obavy z prostredia , fauny, flóry a predovšetkým ľudí, ktorí pestujú kávu. Spoločnosť Tchibo sa dôsledne zaoberá realizáciou dlhodobých procesov vrátane pestovania surovín, vývoja produktov a samotnej recyklácie. Od roku 2006 Tchibo pracuje na udržateľnosti svojho podnikania, čo je pevnou súčasťou stratégie Tchibo. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10db x 8.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií