Tchibo Cafissimo Picco Violet Flower

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Picco Violet Flower
5 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly snímateľná nádrž o objeme 0.9l pre prípravu, jednoduchá príprava stlačením jedného tlačidla, energetická úspornosť EcoTopTen, umožňuje predvoliť požadovanú silu nápoja
Kód:  EAN3604q Produktové číslo:  293034 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Cafissimo Picco Violet Flower

Štýlový kávovar od spoločnosti TCHIBO vám poteší chuťové bunky obľúbeným nápojom, na ktorý si počkáte maximálne 30 sekúnd. Stačí stlačiť jediné tlačidlo. Aj cez svoje miniatúrne rozmery, ktoré maximálne vyniknú v stiesnených priestoroch, obsahuje odnímateľnú nádrž na vodu s objemom 0,9 litra. Vysoká miera personalizácie je umožnená prostredníctvom nastavenie množstva vody. Vaša káva bude presne tak silná, ako jej máte radi.

Hlavnou prednosťou sa javí možnosť voľby dvoch nastavenie tlaku pre sparovania kávy, čím je možné vyladiť proces prípravy nápoja presne podľa jeho typu - dokonalé espresso alebo caffé crema? S TCHIBO Cafissimo Picco žiadny problém. Praktický je tiež výklopný stolček na malé šálky pre espresso. Energiu aj váš čas bude šetriť funkcia automatického vypínania. V neposlednom rade je potrebné spomenúť tiež prehľadný ukazovateľ nutnosti odstránenia vodného kameňa.

Najvyššej kvality je dosiahnuté nielen precíznosťou samotného kávovaru, ale tiež vďaka hermeticky uzavretým kapslím Cafissimo, ponúkajúcim širokú paletu lahodných príchutí. Spríjemnite si začiatok nového dňa alebo priebeh náročného pracovného popoludnie s kávou zaisťujúce dokonalé arómu a neopakovateľný pôžitok. Navyše sa tento elegantný kávovar stane ozdobou vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

kávovar na kapsule

Určené pre:
kapsule TCHIBO Cafissimo

Tlak pre sparovanie kávy:
až 15 barov

Objem nádrže na vodu:
0,9 l

Hlavné výhody:
dva tlaky pre sparovania kávy (espresso, caffé crema)
odnímateľný zásobník na vodu
energeticky efektívne podľa kritérií Eco TopTen
možnosť individuálneho nastavenia množstva vody
výklopný stolček na malé šálky espresso
ukazovateľ nutnosti odstránenia vodného kameňa

Rozmery:
162 x 270 x 287 mm

Farebné prevedenie:
Violet Flower

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Picco Violet Flower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Picco Violet Flower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Picco violette Blume. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Picco violette Blume. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Picco Violet Flower.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií