Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso
Kávovar na kapsuly – systém 3 tlakov až 15 bar, nádržka na vodu 0.7l, integrovaný zásobník na použité kapsuly, rýchle zahriatie
Kód:  TCHES10 Produktové číslo:  300087 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso


vypnuté
 Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Dômyselný dizajn

Pripravte si lahodnú kávu plnú dokonale vyváženej chuti v pohodlí vášho domova. Vďaka jedinečnému espressu Cafissimo TUTTOCAFFE to zvládnete ľahko a v priebehu chvíle. Cafissimo TUTTOCAFFE predstavuje kombináciu moderného talianskeho dizajnu s prestížnym ocenením RedDot Design za rok 2015 s množstvom skvelých a praktických funkcií. Teraz si môžete kedykoľvek dopriať lahodné espresso, caffe crema či prekvapkávaný čaj a kávu ako z talianskej kaviarne.


Kľúčové vlastnosti

  • Príprava lahodnej kávy aj čaju jediným stlačením tlačidla
  • Unikátny systém 3 tlakov so silou až 15 barov
  • Určené pre kapsuly Cafissimo
  • Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 0,7 litrov
  • Integrovaný zásobník na použité kapsuly
  • Možnosť prípravy talianskeho espressa, caffe cremy, filtrovaného čaju aj kávy
  • Rýchla a jednoduchá obsluha
  • Výškovo nastaviteľná odkvapkávacia miska na optimálnu prípravu kávy

vypnuté
 Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Káva podľa vašich predstáv

Ojedinelé espresso disponuje inovatívnym systémom 3 tlakov, vďaka čomu dosiahnete vždy perfektný výsledok. Prístroj sa navyše veľmi rýchlo zahreje, a preto pripravíte kávu aj čajové špeciality v priebehu niekoľkých sekúnd. Poteší vás aj integrovaným zásobníkom na použité kapsuly a výškovo nastaviteľnou aj odnímateľnou odkvapkávacou miskou pre rôzne typy šálok. Prípravu kávy vám uľahčí vyberateľná nádoba na vodu s objemom až 0,7 l.


Množstvo užitočných funkcií

Inteligentný espresso prístroj ponúka aj skvelú funkciu automatického vypnutia po 9 minútach nečinnosti na úsporu energie aj vašich financií. Prístroj je nutné pri častom používaní pravidelne vyčistiť od vodného kameňa. Na potrebu odvápnenia vás včas upozorní svetelná signalizácia. Toto dômyselne navrhnuté espresso si jednoducho zamilujete!

vypnuté
 Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií