Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma
4,8 10 hodnotení
Kávové kapsuly – 10 kapsúl, espresso s plnou arómou a elegantnou chuťou, do kávovaru Cafissimo - 0,27 €/1 porce
Kód:  TCHACC07 Produktové číslo:  476268 Stránky výrobcu
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma Predaj skončil

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

Espresso s elegantnou arómou

Taliansky štýl tohto espressa poteší všetkých elegantných milovníkov kávy. Nová receptúra dodáva tejto káve tú najjemnejšiu chuť. Šetrné oddelené praženie tých najlepších kávových zŕn kávy Arabica spája jemné citrónové tóny s čokoládovými akcentmi, čo utvára ľahko ovocný dojem z pitia tejto dokonalej kávy.

Systém vákuovo uzavretých kapsúl, v ktorých je namletá káva, zaručuje vždy dokonale čerstvú arómu v každej šálke. Vďaka tomuto systému sa jednotlivé zložky arómy čerstvo namletej kávy perfektne zachovajú a uvoľňujú sa až pri sparovaní kávy.

Kapsuly s kávou obsahujú iba kávu Arabica tej najvyššej kvality. Káva sa pestuje vo vyšších polohách, čo zaručuje pomalšie dozrievanie kávových zŕn. Pomalšie zrenie dodáva viac času na rozvinutie nenapodobiteľnej pestrosti vôní. Pri mletí kávy Tchibo Espresso sú používané iba zrelé veľké a bezchybné kávové zrná.

Obsah balenia:

  • 10 kapsulí Tchibo Espresso Elegant Aroma

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Espresso elegant - 10 Kapseln. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií