MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tchibo Espresso Ethiopia Abaya

Zobraziť katalóg
Tchibo Espresso Ethiopia Abaya
4,9 8 hodnotení
Kávové kapsuly 10 kapsúl, aromatická káva s kvetinovými, jemne jazmínovými tónmi, do kávovaru Cafissimo
Kód:  TCHACC10 Produktové číslo:  476272 Stránky výrobcu
Tchibo Espresso Ethiopia Abaya Predaj skončil

Tchibo Espresso Ethiopia Abaya

Dokonalá chuť

Jedinečné klimatické podmienky Etiópskej vysočiny prepožičiavajú káve Ethiopia Abaya intenzívnu arómu s jazmínovým nádychom. Vďaka tradičnému procesu talianskeho praženia kávy, je každá šálka plná života a intenzívnej chuti.

Systém vákuovo uzavretých kapsúl, v ktorých je namletá káva, zaručuje vždy dokonale čerstvú arómu v každej šálke. Vďaka tomuto systému sa jednotlivé zložky arómy čerstvo namletej kávy perfektne zachovajú a uvoľňujú sa až pri sparovaní kávy.

Kapsule s kávou Espresso Ethiopia Abaya obsahujú iba kávu Arabica tej najvyššej kvality. Káva sa pestuje vo vyšších polohách, čo zaručuje pomalšie dozrievanie kávových zŕn. Pomalšie zrenie dodáva viac času na rozvinutie nenapodobiteľnej pestrosti vôní. Pri mletí kávy Tchibo Espresso sú používané iba zrelé, veľké a bezchybné kávové zrná.

Obsah balenia:

  • 10 kapsulí Tchibo Espresso Ethiopia Abaya

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Espresso Ethiopia Abaya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Espresso Ethiopia Abaya. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Espresso Äthiopien Abaya. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Espresso Äthiopien Abaya. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Espresso Cafissimo Etiópia Abaya.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií