Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert
3,5 2 hodnotení
Kávové kapsuly 10 kapsúl, vyvážená, citlivo pražená káva s delikátnym aróma, bez kofeínu
Kód:  EAN3605g Produktové číslo:  4046234645231 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert Predaj skončil

Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert

Špeciálne kávové kapsule TCHIBO poskytujú ten najlepší zážitok všetkým milovníkom tohto svetoznámeho fenoménu. Vďaka vákuovo uzavretým kapslím si káva uchováva plnú arómu a vy si tak môžete vychutnať najvyššiu kvalitu nápoje v každej šálke. Oproti iným systémom, pri ktorých často dochádza k rýchlemu zoslabujúca arómy, si tieto vákuovo uzatvorené kapsule, určené exkluzívne pre kávovary TCHIBO Cafissimo, svoje čaro bezpečne uchovávajú a rozvíjajú ho až v priebehu sparovania. Doprajte si naozajstný zážitok každý deň.

Každá jednotlivá kapsula TCHIBO Kaffee entkoffeiniert obsahuje presné a dokonale odmerané množstvo namletej kávy, z ktorého Váš kávovar behom pár chvíľ pripraví šálku skvelého nápoja. Táto káva bez kofeínu Vás bude rozmaznávať svojou obzvlášť aromatickou chuťou. Vďaka vylepšenej receptúre je pitie tohto nápoja skutočným pôžitkom. Dokonalá a plne prírodné jemné kávové zrná sú šetrne zbavená kofeínu a zušľachtená oddeleným pražením. Vďaka tomu s kofeínom neunikne ani promile skvelej chuti a arómy, ktoré na káve všetci tak milujeme.

Príprava je veľmi rýchla a čistá a porcie v kapsuli perfektné pre jednu šálku. Do kapsúl s jemnou kávou je vyberaná len tá najkvalitnejšia káva typu Arabica, pre ktorú je typické pestovanie vo vysokých polohách, kde dochádza k pomalšiemu zrenia. To dáva káve viac času na rozvinutie svojej nenapodobiteľnej postrosti svojich viac ako 800 aromatických chuťou. Pre kávy TCHIBO sú vyberané iba tá najlepšia zrna - zrelá, veľká a bezchybná.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

vákuovo uzatvorená kapsule

Názov príchuti:
Kaffee entkoffeiniert (bez kofeínu)

Popis príchuti a druh kávy:
vyvážená, citlivo pražená káva s delikátnym arómu

Pôvod:
100% Tchibo Arabica

Výhody kapsúl:
Rýchla a čistá príprava
Porcia pre prípravu jednej šálky kávy
Čerstvé aróma vďaka vákuovému balenia
Vhodná na okamžité použitie
Dokonalý tlak pri sparovania kávy

Hmotnosť kapsule:
7 g

Obsah balenia:
10 kapsúl

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Kaffee entkoffeiniert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Kaffee entkoffeiniert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Kaffee entkoffeiniert.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií