PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TCL ACTV100BT Crimson White

Zobraziť katalóg
TCL ACTV100BT Crimson White
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, za uši, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 10Hz–22000Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 8.6mm, výdrž batérie až 12h
Kód:  TCL002e Produktové číslo:  ACTV100BTWT-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL ACTV100BT Crimson White

S dobrou hudbou to ide lepšie

Slúchadlá TCL ACTV100BT sú bezdrôtové športové slúchadlá, prispôsobené špeciálne športovcom. Vďaka ohybným háčikom na uši s nimi možno vykonávať akúkoľvek fyzickú aktivitu. Slúchadlá tiež disponujú meničmi s veľkosťou 8,6 mm, ktoré dodajú dosť kvalitný zvuk na to, aby ste si mohli užiť svoju hudbu naplno. Batéria slúchadiel TCL ACTV100BT vydrží na jedno nabitie až 12 hodín, pričom funkcia rýchleho nabíjania umožní už počas 15 minút nabíjania celé 2 hodiny počúvania hudby. O pripojenie bezdrôtových slúchadiel TCL ACTV100BT k vášmu zariadeniu sa postará Bluetooth 5.0 rozhranie. Výhodou slúchadiel je aj prítomnosť mikrofónu na vybavovanie telefónnych hovorov.

Vysoká odolnosť slúchadiel TCL ACTV100BT

Bezdrôtové slúchadlá TCL ACTV100BT prešli tvrdým testovaním kvality vrátane viac ako 150 hodín naťahovania, zmotávania, ohýbania a rozťahovania, aby sa zabezpečila ich odolnosť a výdrž pri každodennom používaní.

Silný zvuk aj detaily

Vychutnajte si úchvatne čistý zvuk športových slúchadiel TCL ACTV100BT. Vďaka pasívnej izolácii hluku a dokonale navrhnutým 8,6 mm zvukovým meničom, vám slúchadlá TCL ACTV100BT zaistia skvelé počúvanie vašej hudby pri prechádzke vonku alebo pri tvrdej drine na tréningu.

Pohodlný a ergonomický dizajn

Dokonalé pohodlie pre každodenné nosenie poskytujú upraviteľné koncovky do uší, ktoré budete mať k dispozícii v troch rôznych veľkostiach. Bezdrôtové slúchadlá TCL ACTV100BT majú bezpečnostný mäkký háčik, ktorý sa uchytí za ucho, a zaistí perfektnú stabilitu aj pri rýchlom behu.

Upraviteľný kábel slúchadiel TCL ACTV100BT

Slúchadlá majú na sebe jednoduchý ovládací prvok, s ktorým si navolíte ideálnu dĺžku kábla, vďaka čomu sa vám slúchadlá TCL ACTV100BT nebudú zamotávať a nikde prekážať.

Slúchadlá pre poriadny tréning

Bezdrôtové slúchadlá TCL ACTV100BT vydržia aj tie najintenzívnejšie tréningy, pri ktorých sa poriadne zapotíte. Slúchadlá disponujú vodoodolnosťou a odolnosťou proti potu, a to podľa špecifikácie IPX4.

Jednoduché ovládanie slúchadiel TCL ACTV100BT

Pomocou integrovaných tlačidiel slúchadiel TCL ACTV100BT možno ľahko prijímať telefónne hovory, prepínať skladby alebo upravovať hlasitosť. Prenos hlasu a potlačenie ozveny zaisťuje zabudovaný mikrofón, vďaka ktorému budú hovory veľmi zreteľné.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Za uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Za uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
10 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
8,6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
32 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TCL ACTV100BT Crimson White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL ACTV100BT Crimson White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL ACTV100BT Crimson White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL ACTV100BT Crimson White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL ACTV100BT - Crimson White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií