Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TCL RP466CXF0

Zobraziť katalóg
TCL RP466CXF0
Americká chladnička – štvordverová, energetická trieda F, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 297 l, objem mrazničky 169 l, 2 police, 6 priehradiek v mrazničke, 2 chladiace okruhy, no Frost, výdajník vody, twin Cooling, rozmery 185 × 83,3 × 67,8 cm (V׊×H)
Kód:  TCLCHL005 Produktové číslo:  RP466CXF0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL RP466CXF0


Americká chladnička TCL RP466CXF0 s invertorovým kompresorom

Hľadáte novú chladničku do vašej domácnosti a nemôžete sa rozhodnúť? S americkou chladničkou TCL RP466CXF0 rozhodne neurobíte chybu. Perfektné riadenie teploty, tichý a spoľahlivý chod a k tomu aj úspora elektrickej energie – to všetko na jednom mieste. Invertorový kompresor pracuje lineárne a svoje otáčky upravuje plynulo, automaticky si upravuje výkon podľa teplotných zmien. V novej americkej chladničke TCL RP466CXF0 tak budú potraviny dlhšie čerstvé, pretože teplota vo vnútri je stabilnejšia, než v klasických chladničkách. Spoločnosť TCL navyše poskytuje záruku 10 rokov na túto tichšiu a úspornejšiu chladničku TCL RP466CXF0 s dlhou životnosťou.



Funkcia Total No Frost pre praktické používanie chladničky TCL RP466CXF0 bez námrazy

Americká chladnička TCL RP466CXF0 s funkciou Total No Frost poskytuje rovnomerné a beznámrazové chladenie. Nielenže šetríte energiu, ale aj čas, ktorý by ste strávili odmrazovaním mrazničky. Nespochybniteľnou výhodou je aj to, že mrazené balíčky potravín k sebe neprimŕzajú a štítky na nich zostávajú čitateľné.



Americká chladnička TCL RP466CXF0 s technológiou Multi Air Flow 

Čerstvosť potravín dokonale zaistí technológia Multi Air Flow, s ktorou studený vzduch cirkuluje rovnomerne v priestore celej chladničky. Chlad sa tak dostane naozaj ku všetkým zásobám, ktoré vaša americká chladnička TCL RP466CXF0 ukrýva. So systémom Multi Air Flow sa vždy dostanete rýchlo späť na požadovanú teplotu.


Dlhšie čerstvé potraviny a obmedzenie pachov v chladničke TCL RP466CXF0 

Na redukciu pachov a udržanie dlhšej čerstvosti potravín má chladnička TCL 100 % prírodné antibakteriálne riešenie na báze tvorby záporných iónov kyslíka. Vychutnajte si zakaždým čerstvú zeleninu v zdravšom prostredí chladničky TCL RP466CXF0.


Inteligentný režim americkej chladničky TCL RP466CXF0 

Inteligentný režim americkej chladničky TCL RP466CXF0 oceníte najmä po veľkom nákupe, kedy máte dlho otvorené dvere chladničky a teplota vo vnútri teda značne kolíše. Chladnička TCL RP466CXF0 automaticky na tieto zmeny reaguje a upravuje chladenie či mrazenie podľa potreby. Potraviny tak ochladí na optimálnu teplotu v krátkom čase.



Priehradka Aroma Safe s nízkou vlhkosťou

Priehradka Aroma Safe zaručuje zníženú úroveň vlhkosti a umožňuje uchovať ovocie či zeleninu dlhšie čerstvú. Do tejto priehradky chladničky TCL RP466CXF0 je možné vkladať aj niektoré suché či práškové potraviny.


Rýchla optimálna mraziaca teplota s funkciou Power Freeze

Aby sa rýchlo zmrazili čerstvé potraviny a bola zachovaná ich kvalita je mraznička americkej chladničky TCL RP466CXF0 vybavená funkciou Power Freeze. S touto funkciou sa mraznička dočasne schladí na teplotu -24 °C, vďaka čomu veľmi rýchlo dosiahne základnú mraziacu teplotu -18 °C a verte, že na kvalite potravín to bude poznať.



Chladnička TCL RP466CXF0 má osvetlenie LED

Zvislé LEDkové svetlá zaistia dokonalú viditeľnosť v chladničke TCL RP466CXF0. Osvetlenie je na prednej strane políc, preto sa perfektne rozloží v celom interiéri americkej chladničky.

¨

Matná anikorová oceľ proti zanechávaniu odtlačkov a škrabancov na chladničke TCL RP466CXF0

Matná antikorová oceľ na dverách americkej chladničky TCL RP466CXF0 účinne zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov na jej povrchu. Údržba chladničky preto nepredstavuje žiadny problém a navyše sa len tak ľahko nepoškriabe. Vaša chladnička tak bude pôsobiť stále ako nová.


V neposlednom rade prémiový dizajn

Strieborné zakončenie zásuviek a políc dáva interiéru chladničky nádych elegancie. Americká chladnička TCL RP466CXF0 vám nebude robiť radosť len zvonku. Prémiový interiér vás len tak neomrzí.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
466 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
305 kWh/annum Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
305 kWh/annum Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
2ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
6ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
466 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
8 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
95 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Hmotnosť chladiva chladničky

Hmotnosť chladiva chladničky
68 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F
» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda se lednice může postavit mezi nábytek nebo jestli při otevření dvířek potřebuje více místa aby se dali vyšoupnout šuplíky děkuji za odpověď.

Dobry den, chcel by som sa informovat, ako je rieseny davkovac vody. Ma v sebe nejaky zasobnik, popripade je mozne lednici pripojit na vodu? Dakujem vopred

Diskusia a poradňa k TCL RP466CXF0
Príslušenstvo pre TCL RP466CXF0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL RP466CXF0.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií