AlzaBoxy Q1 AD elektro

TCL SOCL100BT Phantom Black

Zobraziť katalóg
TCL SOCL100BT Phantom Black
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 10Hz–22000Hz, citlivosť 105 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 8.6mm, výdrž batérie až 6h
Kód:  TCL002b Produktové číslo:  SOCL100BTBK-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL SOCL100BT Phantom Black


TCL SOCL100BT sú bezdrôtové slúchadlá potreté vysoko lesklou odolnou UV vrstvou. Slúchadlá disponujú meničmi s veľkosťou 8,6 mm, ktoré dodajú dosť kvalitný zvuk na to, aby ste si mohli užiť kdekoľvek svoju hudbu naplno. Batérie slúchadiel TCL SOCL100BT vydržia na jedno nabitie až 6 hodín, pričom funkcia rýchleho nabíjania umožní už počas 15 minút nabíjania získať dostatok energie na 1 hodinu počúvania. O pripojenie bezdrôtových slúchadiel TCL SOCL100BT k vášmu zariadeniu sa postará Bluetooth 4.2. Výhodou slúchadiel je prítomnosť mikrofónu, ktorý zaisťuje čistý prenos hlasu pri vybavovaní telefonických hovorov.

Vysoká odolnosť bezdrôtových slúchadiel

TCL SOCL100BT prešli tvrdým testovaním kvality vrátane viac ako 150 hodín naťahovania, zmotávania, ohýbania a rozťahovania, aby mali čo najlepšie úžitkové vlastnosti na každodenné používanie.

Batéria s dlhou výdržou

Vychutnajte si úchvatne čistý zvuk slúchadiel TCL SOCL100BT až na dobu 6 hodín. V rytme vás udrží aj rýchle nabíjanie, kedy už po 15 minútach nabíjania získate dostatok energie na ďalšiu 1 hodinu počúvania. Stabilnú kvalitu bezdrôtového prenosu zvuku si užijete vďaka technológii Bluetooth 4.2.

Ľahké a vyvážené slúchadlá

Vyvažujúci pásik bezdrôtových slúchadiel TCL SOCL100BT zabezpečuje, aby bola váha rozložená na celý krk, čo umožňuje slúchadlá nerušene nosiť počas celého dňa.

Jednoduché ovládanie hovorov a hudby

Pomocou integrovaných tlačidiel slúchadiel TCL SOCL100BT možno ľahko ovládať telefónne hovory, hudbu aj hlasitosť. Prenos hlasu a potlačenie ozveny zaisťuje zabudovaný mikrofón, vďaka ktorému budú hovory veľmi zreteľné.

Pohodlný a ergonomický dizajn

Slúchadlá TCL SOCL100BT zostanú vo vašich ušiach pohodlne a nebudú vypadávať ani pri športe. Za to vďačia slúchadlá vynikajúcemu ergonomickému vyhotoveniu.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
10 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
105 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
8,6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný, Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
36 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TCL SOCL100BT Phantom Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL SOCL100BT Phantom Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL SOCL100BT Phantom Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL SOCL100BT Phantom Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL SOCL100BT - Phantom Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií