Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Teac AD-850 čierny

Zobraziť katalóg
Teac AD-850 čierny
CD prehrávač – a kazetový prehrávač, mikrofónny vstup, karaoke, CD mechanika s podporou CD-R/RW, USB vstup na digitalizáciu nahrávok
Kód:  TEA001a Produktové číslo:  Teac AD-850 black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac AD-850 čierny

Hľadáte CD prehrávač, ktorý stále podporuje rôzne druhy magnetických kaziet? Tak to sa vám Teac AD-850 bude hodiť. Na prístroji určite poteší možnosť digitalizovať svoje nahrávky na USB vo formáte MP3. Prehrávač má na prednej strane vstup na mikrofón, ktorý využijete na nahrávanie, daný záznam potom môžete mixovať. S priateľmi určite oceníte možnosť karaoke, kde možno využiť aj echo funkcie mikrofónu. Či už si prístroj zaobstaráte na digitalizáciu nahrávok alebo kvôli nostalgii, nebude to márna kúpa.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Teac AD-850

  • Multifunkčný prehrávač kaziet aj CD
  • Karaoke a možnosť funkcie echo na mikrofóne
  • Možnosť digitalizácie kaziet na USB vo formáte MP3
  • Široká nastaviteľnosť prehrávača
  • Vstup na mikrofón
  • Teac AD-850 podporuje formáty CD-R/RW
  • Dvojrýchlostný jednosmerný kazetový prehrávač
  • Tento prehrávač určite vyvolá nostalgiu
  • AC 230V, 50Hz

Široká kompatibilita prehrávača Teac AD-850

Samotná CD mechanika podporuje typy CD-R/RW. Nahrané súbory sa automaticky ukladajú do USB pamäte, takže sa archivácia stane hračkou. Kazetový prehrávač je dvojrýchlostný a jednosmerný, navyše zvládne prehrať mnoho typov kaziet – normal, chrome, metal. Na staršie nahrávky sa určite bude hodiť aj regulácia rýchlosti, vďaka ktorej si prehrávač s nimi poradí.

Jednoduché ovládanie CD prehrávača Teac AD-850

Celý Teac AD-850 ovládate širokým spektrom tlačidiel a nastaviteľných prvkov. Ponúka rôzne funkcie, ako je napríklad automatické nahranie alebo prehranie záznamu. Ďalej môžete využiť tlačidlo na opakovanie, shuffle alebo play, keď používate vstup CD alebo USB vstup prehrávača.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud jsem to dobře pochopil, nepřehrává DVD formáty.. Předem děkuji..

Dobrý den, dá se Teac AD 850 připojit k Receiveru? A budete mít nový přístroj? Nechci použitý ani rozbalený. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má to vstup pro sluchátka (nikde sem se nedočetl, spíše že ne) a jak to udělat aby to šlo (napojit gramofon a přes?)

Napájení je 120V 60Hz???

Dobrý den, připojuji se k prvnímu dotazu na zesilovač a dále bych se dotázal, jaké reproduktory se k tomuto TEAC hodí (kolik ohmů). Děkuji Miloslav

Zařízení po vložení audio CD jej načte a bude přehrávat se zvukem (má nějaké repro zabudované)? Nebo je nutné koupit zesilovač a reproduktory nebo stačí pouze 2 aktivní reproduktory? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Teac AD-850 čierny
Príslušenstvo pre Teac AD-850 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac AD-850 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teac AD-850 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teac AD-850 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teac AD-850 fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií