Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Teac TN-180BT čierny

Zobraziť katalóg
Teac TN-180BT čierny
5 1 hodnotení
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, moderný dizajn, Bluetooth, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko
Kód:  TEA008a Produktové číslo:  Teac TN-180BT black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac TN-180BT čierny

Čierny automatický gramofón je elegantné riešenie pre počúvanie vinylových platní. Ponúka striedmy moderný vzhľad a využíva 3-rychlostného, automaticky vratného taniera pre 33/45/78 otáčok. Medzi jeho prednosti patria aj vstavaný Bluetooth modul a vlastný predzosilňovač. Vlastná skriňa prístroja je postavená na 4 nohách a je dostatočne robustná, aby pojala rezonancie a vy ste si mohli vychutnávať špičkový zvuk. Pokiaľ chcete maximálne vyšperkovať svoju domácnosť, máte možnosť voľby medzi čiernym, bielym a cherry dizajnom.

Prednosti čierneho gramofónu Teac TN-180BT

  • Automaticky vratný tanier s 3 rýchlosťami
  • Vstavaný predzosilňovač
  • Gramofón Teac TN-180BT má integrované Bluetooth
  • Robustná pevná základňa gramofónu
  • Remienkový pohon
  • Čierny dizajn

Nostalgia s modernou technológiou

Vinylové platne sú históriou, ktorá ožíva a teší sa stúpajúcej popularite. Moderný gramofón Teac TN-180BT v čiernom dizajne kombinuje kvalitu, eleganciu a štýl týchto médií a pamätá aj na moderné technológie. Vďaka integrovanému Bluetooth máte ideálnu príležitosť prehrávať si obľúbenú hudbu priamo zo svojho telefónu. Ale nemusí zostať len u smartfónu. Ak máte Bluetooth slúchadlá, môžete si púšťať hudbu priamo do nich a nebudete obmedzovaní žiadnym káblom.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když má gramofon předzesilovač, znamená to, že k němu můžu pořídit pasivní reproduktory a už nemusím pořizovat samotný zesilovač? Děkuji

Dobrý den přeji. Chtěl bych se zeptat, zda se u vás dají sehnat náhradní díly na tento gramofon, jako řemínek, přenoska a vše ostatní co se může rozbít. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze přes bluetooth spárovat s Hama DIR3505MSCBT?

Dobrý den, není potřeba při přehrávání starých desek rychlostí 78 použít jiný typ přenosky?

Dobrý den, na jiných stránkách jsem se dočetl, že toto není úplně automat, ale má to pouze vratné rameno po dohrání. Znamená to tedy, že si ho musím sám položit?

Diskusia a poradňa k Teac TN-180BT čierny
Príslušenstvo pre Teac TN-180BT čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac TN-180BT černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teac TN-180BT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teac TN-180BT schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teac TN-180BT fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií