Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Teac TN-280BT čierny

Zobraziť katalóg
Teac TN-280BT čierny
5 1 hodnotení
Gramofón – remienkový, rýchlosť otáčok 33,3 a 45, ovládanie: manuálne, vstavaný predzosilňovač, Bluetooth
Kód:  TEA008b1 Produktové číslo:  Teac TN-280BT black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac TN-280BT čierny

Hudbu z vinylu si užijete s gramofónom Teac TN-280BT

Čierny automatický gramofón je vkusné riešenie na počúvanie vinylových platní. Gramofón má elegantný vzhľad v čiernej farbe a využíva 3-rýchlostný, automaticky vratný tanier. Rýchlosť otáčok si možno v Teac TN-280BT nastaviť v troch úrovniach – 33/45/78 otáčok. Medzi jeho prednosti patrí aj vstavaný Bluetooth modul a vlastný predzosilňovač. Vlastná skriňa gramofónu Teac TN-280BT je postavená na 4 nohách a je dostatočne robustná, aby pojala rezonancie a vy ste si mohli vychutnávať špičkový zvuk.

Teac TN-280BT

Teac TN-280BT spája moderné technológie a nostalgické prvky

Vinylové platne sú históriou, ktorá ožíva a teší sa stúpajúcej popularite. Moderný čierny gramofón Teac TN-280BT kombinuje kvalitu, eleganciu a štýl týchto médií a pamätá aj na moderné technológie. Vďaka integrovanému Bluetooth máte ideálnu príležitosť prehrávať si obľúbenú hudbu priamo zo svojho telefónu. Ale nemusí zostať len pri smartfóne. Ak máte Bluetooth slúchadlá, môžete si púšťať hudbu z gramofónu Teac TN-280BT priamo do nich a nebudete obmedzovaní žiadnym káblom.

Teac TN-280BT

Kľúčové vlastnosti gramofónu Teac TN-280BT

  • Automaticky vratný tanier s 3 rýchlosťami otáčok – 33/45/78
  • Vstavaný predzosilňovač
  • Integrované Bluetooth umožní streamovať hudbu z inteligentných zariadení
  • Robustná pevná základňa gramofónu Teac TN-280BT
  • Remienkový pohon
  • Elegantné čierne vyhotovenie skvele doplní interiér vášho domova

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den má tento gramofon Teac TN-280BT koncové vypínání. Tedy jestli se přenoska po dohrání desky zvedne a nebo krouží a krouží do té doby než ji zvednu sám?

Diskusia a poradňa k Teac TN-280BT čierny
Príslušenstvo pre Teac TN-280BT čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac TN-280BT černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teac TN-280BT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teac TN-280BT schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teac TN-280BT fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií