Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 Plus dymový

Zobraziť katalóg
Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 Plus dymový
Ochranný kryt technológia BulletShield, tenký a odolný, chráni pred pádmi a otrasmi, protišmykový, možnosť nabíjania v kryte
Kód:  TCH021d6 Produktové číslo:  T21-5605

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 Plus dymový Predaj skončil

Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 Plus dymový


Pokročilá ochrana proti nárazom a otrasom

Nový Samsung Galaxy S8 Plus vás nadchne elegantným dizajnom a futuristickým vzhľadom. Iste sa nemôžete vynadívať na jeho jedinečný, mimoriadne veľký displej. Smartfón je ale pri každodennom používaní vystavovaný riziku pádu a poškriabaniu. Preto je na mieste zaobstarať k telefónu kvalitný zadný kryt. Evo Check značky Tech21 ponúka vysokú úroveň ochrany vďaka technológii FlexShock ™. Vaše zariadenie uchová rovnako krásne, ako keď ste ho vybalili z krabičky. Evo Check v dymovom prevedení vás zaujme zaujímavým vzorom pripomínajúcim sieťku.



Spoľahlivo chráni pri páde

Vďaka FlexShock™ technológii a trojvrstvovej konštrukcii dokáže Evo Check absorbovať nárazy z výšky až 3 metrov. Už sa tak nemusíte obávať, že by sa váš mobilný telefón pri najmenšom páde rozbil. Namiesto toho si užívajte život bez starostí a bezpečnosť nechajte na Tech21.


Vyladený do detailu

Kryt je vyrobený z hybridného materiálu FlexShock™, čo je ľahký, tvarovateľný materiál, ktorý absorbuje a rozptýli sily generované pri náraze. Tento systém je tak účinný, že pre perfektnú ochranu stačí tenká vrstva materiálu. Vďaka tomu je Evo Check mimoriadne ľahký - váži len 33.6 gramov.


Komfort je základ

Evo Check vám dokonale padne do ruky a vďaka protišmykovej úprave len tak nevypadne. Je navrhnutý priamo pre Samsung Galaxy S8+ tak, aby ste sa pohodlne dostali ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Telefón môžete samozrejme nabíjať aj v kryte.



Jednoduchá inštalácia

Kryt vďaka špeciálnemu dizajnu ľahko nasadíte a prípadne vymeníte. To sa môže hodiť aj vtedy, keď potrebujete telefón ľahko očistiť. Evo Check je navrhnutý tak, aby pri inštalácii v žiadnom prípade nedošlo k poškodeniu vášho zariadenia.


Vyskúšajte ho aj vy

Tech21 používa prémiové materiály a zakladá si na precíznom spracovaní. Jeho výrobky sú tak zárukou vysokej kvality. Ak by sa pri bežnom používaní prejavila na kryte Evo Check vada, máte nárok na výmenu zadarmo - a to doživotne. (Pri splnení podmienok.)


 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude možné někdy objednat i ve variantě Evo Check Clear/White? Viz. jejich web: Odkaz do neznáma Děkuji

Diskusia a poradňa k Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 Plus dymový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tech21 Evo Check pro Samsung Galaxy S8 Plus kouřový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECH21 Evo Check für Samsung Galaxy S8 Plus - Rauchgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECH21 Evo Check für Samsung Galaxy S8 Plus - Rauchgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tech21 Evo Check Samsung Galaxy S8 Plus - füst.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií