AP+ nový vizuál AD homeoffice

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 transparentný

Zobraziť katalóg
Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 transparentný
Ochranný kryt technológia BulletShield, tenký a odolný, chráni pred pádmi a otrasmi, protišmykový, možnosť nabíjania v kryte
Kód:  TCH021d2 Produktové číslo:  T21-5583

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 transparentný Predaj skončil

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 transparentný


Pokročilá ochrana proti nárazom a otrasom

Nový Samsung Galaxy S8 vás nadchne elegantným dizajnom a futuristickým vzhľadom. Iste sa nemôžete vynadívať na jeho jedinečný, veľký displej. Smartfón je ale pri každodennom používaní vystavovaný riziku pádu a poškriabaniu. Preto je na mieste zaobstarať k telefónu kvalitný zadný kryt. Pure Clear značky Tech21 ponúka vysokú úroveň ochrany vďaka technológii BulletShield™. Vaše zariadenie uchová rovnako krásne, ako keď ste ho vybalili z krabičky.



Dokonalá funkčnosť pri zachovaní minimálnej hmotnosti

Tech21 využil nové materiály a najmodernejšie technológie, aby vytvoril perfektné puzdro na mieru pre váš Samsung Galaxy S8. Pure Clear je extrémne ľahký a tenký kryt, ktorý je na telefóne prakticky neviditeľný. Oproti konkurenčným produktom je o 50% užší a váži o 50% menej (iba 24.3 gramov). Transparentné prevedenie nijako nenaruší nádherný dizajn vášho zariadenia.



Spoľahlivo chráni pri páde

Kryt Pure Clear je vyrobený zo špeciálneho materiálu BulletShield™, ktorý je tiež súčasťou nepriestrelného skla. Tento materiál dokáže absorbovať nárazy z výšky až 2 metrov. Vďaka tomu sa nemusíte obávať, že by sa váš mobilný telefón pri najmenšom páde poškodil. Namiesto toho si užívajte život bez starostí a bezpečnosť nechajte na Tech21. 


Vyzerá stále ako nové

Prednosťami Pure Clear sú povrchová úprava odolná proti poškriabaniu a zvýšená odolnosť voči UV zožltnutiu. Vďaka nim zostane kryt oveľa dlhšie pekný a skutočne priehľadný - ako na začiatku. 



Komfort je základ

Pure Clear vám dokonale padne do ruky a vďaka protišmykovej úprave len tak nevypadne. Je navrhnutý priamo pre Samsung Galaxy S8 tak, aby ste sa pohodlne dostali ku všetkým portom a tlačidlám ovládania. Telefón môžete samozrejme nabíjať aj v kryte. 



Jednoduchá inštalácia

Kryt ľahko nasadíte a prípadne vymeníte vďaka flexibilnému materiálu BulletShield po stranách. To sa môže hodiť aj vtedy, keď potrebujete telefón ľahko očistiť. Pure Clear je navrhnutý tak, aby pri inštalácii v žiadnom prípade nedošlo k poškodeniu vášho zariadenia. 

Vyskúšajte ho aj vy

Tech21 používa prémiové materiály a zakladá si na precíznom spracovaní. Jeho výrobky sú tak zárukou vysokej kvality. Ak by sa pri bežnom používaní prejavila na kryte Pure Clear vada, máte nárok na výmenu zadarmo - a to doživotne. (Pri splnení podmienok.)

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!
Hmotnosť
21 g Hotovo!
Hĺbka
11 mm Hotovo!
Šírka
74 mm Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!
Hmotnosť
21 g Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
11 mm Hotovo!
Šírka
74 mm Hotovo!
Výška
154 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tech21 Pure Clear pro Samsung Galaxy S8 transparentní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tech21 Reines Clear für Samsung Galaxy S8 transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tech21 Reines Clear für Samsung Galaxy S8 transparent. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tech21 Pure Clear védőtok Samsung Galaxy S8-ra átlátszó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií