Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Technaxx 4561

Zobraziť katalóg
Technaxx 4561
Kamerový systém – pre monitorovanie vnútorných priestorov, súprava obsahuje prijímač s možnosťou nahrávania a kameru typu dome
Kód:  MK020b10 Produktové číslo:  4561

Technaxx 4561

Bezpečnostné súprava Technaxx TX-49 (4561) ponúka HD kameru a pokročilý rekordér s prezývkou Mini. V kompaktnom vyhotovení totiž nahráva až 4 kanály v kvalite 720p a v modernom formáte H.264. Pre tieto účely má jednoduché rozhranie zobrazené cez súčasný výstup HDMI a VGA, inteligentné vyhľadávanie, šachtu pre osadenie až 2 TB pevného disku a 2 USB, ktoré sú vhodné aj pre zálohovanie na externé úložisko. Poskytuje tiež viacnásobné monitorovanie cez webový prehliadač alebo napríklad smartfón s nainštalovanou aplikáciou Technaxx My Secure Pro. Pribalená je kvalitná kamera typu dome pre vnútornú inštaláciu. Prípadne dokúpite ďalšie, pretože podporuje aj viac sieťových kamier od rôznych výrobcov.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému Technaxx TX-49 (4561)

  • Monitorovanie v reálnom čase a záznam 720p pre 4 kanály
  • Kvalitná a úsporná kompresia H.264
  • Súčasný výstup HDMI a VGA pre 2 displeje
  • Nahrávanie na až 2 TB disk + USB pre zálohovanie
  • Podporuje viaeroc sieťových kamier iných výrobcov + ONVIF v2.3
  • Vnútorné kamery s rozlíšením 720p @ 25 fps a nočným videním

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Technaxx 4561 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technaxx 4561 Mini PRO HD 720P TX-49. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Technaxx 4561. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Technaxx 4561. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Technaxx 4561.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií