Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TECHNAXX MusicMan BT-X23

Zobraziť katalóg
TECHNAXX MusicMan BT-X23
Bezdrôtové slúchadlá Bluetooth 2.1, Hands free, batérie 60mAh, micro USB nabíjací kábel
Kód:  MK001v5b Produktové číslo:  4634 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TECHNAXX MusicMan BT-X23

Máme pre vás pripravená slúchadlá, ktorá si vás získajú univerzálnosťou, odolným dizajnom a úctyhodným zvukovým prednesom. Moderná technológia dovoľuje dať zbohom otravným káblom a vy si tak môžete poslúchnu vaše obľúbené melódie bezdrôtovo. Sluchátka se k zařízení připojí pomocí bezdrátové technologie Bluetooth 2.1, což kromě čistého přenosu zvuku bez zkreslení umožní též volnost, jakou využijete při běhu a dalších sportovních disciplínách, cestování nebo i v kanceláři. Stačí byť v dosahu až 8 metrov od hudobného prehrávača. Na jedno nabitie navyše vydrží hrať až 3,5 hodín.

kľúčové vlastnosti

  • Dobre padnúce slúchadlá, ideálne pre šport a cestovanie
  • Prenos hudby pomocou Bluetooth
  • Hands-free funkcie s vstavaným mikrofónom
  • Nabíjanie cez Micro USB
  • 3 tlačidlá pre príjem hovorov a prehrávanie hudby

kvalitné počúvanie

Slúchadlá sú naladená tak, aby reprodukovali kvalitný vyrovnaný zvuk v celom dynamickom rozsahu. Hlboké basy, výrazné stredy a príjemné výšky urobia dozaista radosť fanúšikovi akéhokoľvek hudobného žánru.Vždy čistý a ničím nerušený počúvanie hudby vďaka technológii potlačenia šumu a skvelé izoláciu náušníkov od okolitého prostredia.

Univerzálne využitie

Díky moderní technologii Bluetooth sluchátka jednoduše spárujete s vaším telefonem, tabletem, notebookem nebo přehrávačem. Tá dovoľuje aj prehrávať hudbu bezdrôtovo na veľkú vzdialenosť, alebo možno využiť reproduktor na vybavovanie hovorov s voľnými rukami. Výrobok bol cielený na jednoduché ovládanie.Už žiadne "lovení" telefónu po vreckách. Ovládajte hudbu a prijímajte hovory priamo na slúchadlách.

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Bluetooth In-Ear BT-X23
  • Micro USB nabíjací kábel
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na obrázku je má slečna ve vodě, jsou voděodolná / popřípadě jaké mají sluchátka - Stupeň vodotěsnosti - ? Dále se chci zeptat, mám starší tel. HTC Evo 3D X515m který má bluetooth podle specifikace v3.0 s A2DP, EDR Půjdou mi na tento tel tyto sluchátka? přikládám odkaz na tel. kde je to uvedeno Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k TECHNAXX MusicMan BT-X23
Príslušenstvo pre TECHNAXX MusicMan BT-X23 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan BT-X23. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X23. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX MusicMan BT-X23.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií