Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Technics EAH-AZ40E-S strieborné

Zobraziť katalóg
Technics EAH-AZ40E-S strieborné
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, powerbank, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX4, menič 6 mm, výdrž batérie až 25 h (7,5 h+17,5 h)
Kód:  WG9576s8c Produktové číslo:  EAH-AZ40E-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Technics EAH-AZ40E-S strieborné

Technics EAH-AZ40E-K

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K, strieborné

Vďaka špičkovej kvalite ponúkajú bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40-K vysoko kvalitný a čistý zvuk. Nízka hmotnosť a dokonalá ergonómia zabezpečia maximálne pohodlie pri nosení, zatiaľ čo kvalitný mikrofón sa postará o pohodlné vybavenie telefónnych hovorov. Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40-K ponúkajú niekoľko nastaviteľných režimov, ktoré je možné prispôsobiť presne podľa vašich predstáv. Pohodlné ovládanie umožní praktická mobilná aplikácia aj dotykové plochy a vďaka odolnosti s certifikáciou IPX4 je možné slúchadlá využiť za každého počasia.

Počúvanie hudby s veľkým rozsahom

Vďaka precíznemu spracovaniu a vysokej kvalite použitých materiálov ponúkajú bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K hlboký zvuk s veľkým rozsahom. Môžete si tak vychutnať jemné detailné zvýraznenie aj silné basy.

Technics EAH-AZ40E-K

Slúchadlá bez kábla Technics EAH-AZ40E-K majú kvalitné mikrofóny pre čistý zvuk

Slúchadlá bez kábla Technics EAH-AZ40E-K sú vybavené šiestimi samostatnými mikrofónmi a systémom potlačenia hluku vetra, vďaka čomu s ich pomocou pohodlne vybavíte každý hovor. Technológia JustMyVoice zosilňuje slová, takže je konverzácia vždy maximálne zrozumiteľná.

Technics EAH-AZ40E-K

Maximálne pohodlie

Vďaka nízkej hmotnosti sú bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K maximálne pohodlné a ponúkajú vysoký komfort pri nosení. K dispozícii sú štyri varianty silikónových náušníkov vo veľkostiach XS, S, M a L, ktoré sa dokonale prispôsobia každému uchu.

Technics EAH-AZ40E-K

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K vynikajú elegantným dizajnom

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E sú dodávané v troch farebných variantoch s elegantným spracovaním.

Technics EAH-AZ40E-K
Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K

Prirodzené vnímanie okolitého zvuku

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K ponúkajú režim prirodzeného zvuku okolia, ktorý spoľahlivo zachytáva všetky okolité zvuky. Vďaka tomu je zvuk veľmi prirodzený a získate pocit, ako by ste slúchadlá vôbec nemali nasadené. Režim prirodzeného zvuku okolia spoľahlivo zachytí nízke aj vysoké frekvencie.

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K

Režim s potlačením šumu pre väčšiu pozornosť

Pri počúvaní hudby s bezdrôtovými slúchadlami Technics EAH-AZ40E-K oceníte aj režim pozornosti, ktorý výrazne potláča okolitý hluk a uľahčuje počúvanie hlasov. Skvele sa vám zíde napríklad pri čakaní na odchod vlaku a ďalších dopravných prostriedkov.

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K

Praktická mobilná aplikácia

Vďaka aplikácii Technics Audio Connect je párovanie bezdrôtových slúchadiel Technics EAH-AZ40E-K maximálne pohodlné. V aplikácii je možné navyše jednoducho upraviť zvukový režim aj potlačenie šumu presne podľa vašich predstáv. V prípade straty slúchadiel vám navyše aplikácia pomôže s hľadaním.

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K dlho vydržia

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K vynikajú dlhou prevádzkou až 7,5 hodín na jedno nabitie. K dispozícii je tiež praktické nabíjacie puzdro, ktoré poskytne slúchadlám dostatok energie až na 25 hodín prehrávania. K dispozícii je aj funkcia Quick Charge, s ktorou získate ďalších 90 minút počúvania.

Technics EAH-AZ40E-K

Jednoduché párovanie

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K umožňujú viacbodové párovanie na pripojenie k dvom zariadeniam Bluetooth súčasne.

Technics EAH-AZ40E-K

Hlasová asistencia

Vďaka funkcii asistentov Siri, Amazon Alexa a Google Assistant je možné slúchadlá bez kábla Technics EAH-AZ40E-K pohodlne ovládať pomocou hlasových povelov.

Technics EAH-AZ40E-K

Vysoká odolnosť

Bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K ponúkajú odolnosť s certifikáciou IPX4, ktorá spoľahlivo chráni pred potom aj dažďom.

Technics EAH-AZ40E-K

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Technics EAH-AZ40E-K, strieborné

  • Vydržia až 7,5 hodín na jedno nabitie
  • Odolnosť s certifikáciou IPX4
  • Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ40E-K striebornej farby
  • Podpora hlasových asistentov
  • Mobilná aplikácia umožní pohodlné párovanie
  • Možnosť pripojenia k dvom zariadeniam Bluetooth súčasne
  • Praktické nabíjacie puzdro až na 25 hodín prevádzky

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
6 mm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7,5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
17,5 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
40 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Technics EAH-AZ40E-S strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technics EAH-AZ40E-S stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Technics EAH-AZ40E-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Technics EAH-AZ40E-S silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Technics EAH-AZ40E-S ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií