AP+ nový vizuál Guzzanti

Teesa Sušič vlasov X-DRY300

Zobraziť katalóg
Teesa Sušič vlasov X-DRY300
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2200 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, s koncentrátorom, pútko na zavesenie súčasťou, dĺžka prívodného kábla 1,8 m, fialová farba
23,63 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MBaaa0283 Produktové číslo:  5901890025980
Teesa Sušič vlasov X-DRY300 23,63 € Momentálne nedostupné

Teesa Sušič vlasov X-DRY300

Styling ako od odborníka zo salónu? Presne tento sen sa vám splní pomocou fénu na vlasy Teesa. Zamilujete si jeho jemnosť a šetrnosť pri starostlivosti o vaše vlasy. Kvalitné vyhotovenie fénu na vlasy dopĺňajú nadstavbové funkcie, ku ktorým patria ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy ponúka spoľahlivosť vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2200 W. Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Obsahom balenia je koncentrátor a difuzér. Difuzér sa postará o rovnomerné rozptýlenie vzduchu okolo kaderí. Zaisťuje sušenie pripomínajúce prirodzený proces, tým zabráni krepovateniu vlasov a dosiahne tak dokonalý výsledok. Dobre vymyslený dizajn stylingového koncentrátora zaisťuje vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak bude možné tvarovanie účesu po jednotlivých častiach bez porušenia existujúceho účesu.

Fén na vlasy Teesa Sušič vlasov X-DRY300 ...
Fén na vlasy Teesa Sušič vlasov X-DRY300 ...

Zásadné vlastnosti fénu na vlasy Teesa Sušič vlasov X-DRY300

  • Fén na vlasy Teesa vám zaistí perfektný vzhľad ako zo salónu
  • Ionizácia prinesie vašim vlasom dokonalú textúru
  • Sušič na vlasy je poháňaný výkonným motorom s príkonom 2200 W
  • Je doplnený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Na perfektnú úpravu účesu disponuje funkciou studeného vzduchu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor a difuzér
  • Dĺžka prívodného kábla dosahuje 1,8 m
  • Súčasťou balenia je pútko na zavesenie
  • Vyhotovenie dopĺňa fialová farba

Ióny na hladké a jemné vlasy

Fén na vlasy Teesa sa stane vaším obľúbencom vďaka svojmu vzhľadu a funkciám na šetrnú starostlivosť o vlasy. Krok číslo jedna k dokonalému účesu je fénovanie na vytvorenie hladkého základu, následne môže pokračovať natáčanie alebo žehlenie vlasov. Sušič vlasov Teesa vďaka ionizácii umožňuje mať jemné a lesklé vlasy so zdravým vzhľadom. Fén na vlasy s ionizátorom pracuje s negatívne nabitými iónmi, ktoré vaše vlasy hydratujú a zároveň zabraňujú ich nežiaducemu vysúšaniu a krepovateniu. Vďaka nim si vlasy udržia svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu umožňuje dokončiť styling s perfektným výsledkom bez toho, aby vlasy utrpeli akýmkoľvek zaťažením alebo prehriatím. V balení je okrem samotného fénu na vlasy Teesa a nadstavcov tiež ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Fén na vlasy Teesa Sušič vlasov X-DRY300 ...

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Teesa Sušič vlasov X-DRY300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teesa Vysoušeč vlasů X-DRY300.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií