Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal Actifry FZ701015

Zobraziť katalóg
Tefal Actifry FZ701015
4,7 3 hodnotení
Fritéza 1400W, náplň 1kg, patentovaná lopatka, unikátne tepelné impulzy
Kód:  TEFFR001 Produktové číslo:  FZ701015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Actifry FZ701015

Spoločnosť Tefal je celosvetový výrobca nepriľnavého riadu, stala sa svetovou špičkou v elektrických domácich spotrebičoch. Máte radi hranolky, ale zároveň chcete jesť zdravo? ActiFry je prístroj s novou technológiou, ktorá umožňuje pripraviť 1 kg hranolčekov s jedinou lyžicou (1,4 cl) oleja .


vypnuté
Porce pro celou rodinu
 

Večera rýchlo a ľahko

S kapacitou nádoby pripravíte až 1 kg hranolčekov. Pripravíte tak chutnú a zdravšiu alternatívu bežných hranolčekov pre celú rodinu (4 osoby).

vypnuté
Zdravé smažení
 

Zdravé vyprážanie

Koncept Zdravo a chutne je najväčšia inovácia v oblasti vyprážania všetkých čias. Stačí pár kvapiek oleja a napriek tomu maximálne potešíte chuťové poháriky.

 

Parametre a špecifikácia

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Actifry FZ701015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Actifry FZ701015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Actifry FZ701015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Actifry FZ701015. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal ACTIFRY FZ701015.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií