Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tefal Clipso + 8litrů P4371461

Zobraziť katalóg
Tefal Clipso + 8litrů P4371461
5 2 hodnotení
Tlakový hrniec nerez, zatváranie a otváranie jednou rukou, 3-vrstvové sendvičové dno, parný kôš, 5 poistiek, pre všetky typy ohrevu
Kód:  EAY9001r Produktové číslo:  P4371461 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Clipso + 8litrů P4371461

Tefal Clipso P4371461je špičkový tlakový hrniec určený pre zdravé a bleskovo rýchle varenie. Hlavnú výhodu predstavuje vysoká teplota vo vnútri hrnca, vďaka ktorej uvaríte pokrmy až 3 krát rýchlejšie, než ste zvyknutí. Navyše s uchovaním všetkých živín a vitamínov v potravinách. Preto je varenie v tlakovom hrnci nielen komfortné, ale predovšetkým zdravé riešenie v príprave pokrmov. Využiť môžete 2 pozícií regulácia tlaku a teploty, nižšieho stupňa pre dokonalé zmäknutí zeleniny, ryže či zemiakov a vyššieho stupňa pre perfektnú prípravu mäsa a rýb.

Multifunkčný hrniec ponúka mnoho spôsobov využitia. Môžete variť, dusiť, vyprážať, rozmrazovať alebo vykúzliť lahodné dezerty. Pre varenie v pare je určený unikátny parný kôš s drobnými otvormi. Nebojte sa improvizácie a kreativity v kuchyni. Vytvorte profesionálne menu za trojnásobok času s maximálnym všetkých živín a nutričných hodnôt.

Tefal Clipso P4371461 o objeme 8 litrov je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Trojvrstvové sendvičové dno s hliníkovým plátom efektívne rozloží teplo po celom obvode a zaistí pevnosť v priereze i pri vysokých teplotách. Bezpečnostnú funkciu plní 5 dômyselne riešených poistiek. Manipulácia je navyše tak jednoduchá, že ju zvládne naozaj každý. Nový patentovaný systém umožňuje otváranie a zatváranie hrnca pomocou jednej ruky. Rovnako jednoduchá je aj údržba hrnca. Všetky časti okrem tesnenia a ventilu možno jednoducho vybrať a opláchnuť v automatickej umývačke.

Parametre a špecifikácie:

Typ hrnca:
Tlakový

Objem:
8 l

Materiál:
Kvalitná nerezová oceľ

Ďalšie vlastnosti:
Extrémne ľahká manipulácia
Patentovaný systém otvárania/zatvárania pomocou jednej ruky
Trojvrstvové sendvičové dno
Parný kôš s drobnými otvormi pre varenie v pare
Sklopné rukoväte pre ľahké skladovanie
5 poistiek pre bezpečné použitie
Vhodný pre všetky typy ohrevu vrátane indukčného
Možnosť umývania jednotlivých častí v umývačke (okrem tesnenia a ventilu)

Súčasť balenia:
Brožúra s originálnymi receptami
Záruka na kovové časti hrnca 10 rokov

Parametre a špecifikácia

Typ
Tlakový Hotovo!
Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Tlakový Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Clipso + 8litrů P4371461 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Clipso + 8litrů P4371461. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Clipso P4371461 + 8 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Clipso P4371461 + 8 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Clipso + 8litrů P4371461.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií