Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá

Zobraziť katalóg
Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá
4,5 4 hodnotení
Palacinková panvica Thermo-Spot, pre plynový, elektrický, sklokeramický sporák
Kód:  EAY6007p Produktové číslo:  D8211052 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá Predaj skončil

Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá

Špeciálne upravená panvica Tefal Comfort Touch je vďaka zníženému okraji skvelým nástrojom na prípravu palaciniek a rôznych placiek.Obsahuje nový nepriľnavý povrch IntensiumTM, s ktorým bude príprava ešte jednoduchšie.Jedná sa o šestivrstvý minerálne povrch s tvrdou keramickou bázou obohatený zafírom s vynikajúcou odolnosťou proti poškriabaniu, dlhou trvanlivosťou a 3D efektom.Jeho špičková vonkajšia úprava umožňuje varenie s minimálnym množstvom tuku, alebo úplne bez neho.Záleží, aký spôsob prípravy preferujete.Okrem všetkých skvelých vlastností na ňom tiež môžete bez obáv používať kovové kuchynské náčinie.

V strednej časti panvy sa nachádza indikátor Thermo-SpotTM, ktorý vám presne ukáže vhodný časový okamih na začiatku prípravy, takže nebudete prepaľovať olej ani v ňom máčať studené suroviny.Thermo-SpotTM obsahuje dve tepelne citlivé farbené vrstvy.Akonáhle dosiahne teplota ideálne hodnoty pre varenie (180 ° C), farebné vrstvy sa spoja, a vy môžete začať variť.

Riad Tefal Comfort Touch disponuje novým profilovaným dnom IntegralTM s integrovaným medeným diskom pre rovnomernú distribúciu tepla a odolnosť proti deformáciám.Vďaka nemu si môžete byť istí, že sa riad ani dlhodobým používaním neskrúti.Ďalšou skvelou vlastnosťou série Comfort Touch je ergonomická rukoväť so silikónom a gélovou podložkou.Vďaka nej je manipulácia s panvou veľmi jednoduchá a príjemná.Panva je dokončená vonkajším smaltovaným povrchom s čokoládovou farbou.Je vhodná pre umývanie v umývačke a variť s ňou môžete na plynových, elektrických i sklokeramických sporákoch.

Všetky povrchy Tefal sú recyklovateľné.Nepriľnavé riadu Tefal prešlo mnohými testami, ktoré potvrdili, že neobsahuje PFOA (kyselina perfluoroktanová.V žiadnom povrchu Tefal nie je použité olovo ani kadmium.Vďaka tomu si môžete byť istí, že používaním riadu Tefal nepoškodzuje svoje zdravie ani planétu Zem.

Parametre a špecifikácie:


Vlastnosti:
Nepriľnavý vnútorný povrch IntesiumTM
Možnosť umývania v umývačke
Možnosť použitia kovového kuchynského náčinia
Indikátor teploty Thermo-SpotTM
Nové dno IntegralTM
Ergonomická rukoväť so silikónom a gélovou podložkou
Neobsahuje PFOA, olovo, ani kadmium

Prevedenie:
Priemer: 25 cm
Vonkajší povrch: čokoládový smalt
Použiteľný zdroj ohrevu: plyn, elektrika, sklokeramika

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Comfort Touch 25cm černo-hnědá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií