AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0

Zobraziť katalóg
Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0
5 2 hodnotení
Parný generátor para 0-120g/min, power zóna s turbo parou až 200g/min., tlak pary 5bar, nádržka na vodu 1.6l, Anti-Calc
Kód:  EAD2012i Produktové číslo:  GV7620E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0 Predaj skončil

Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0

Parný generátorTefal Express Compact Easy Control GV7620E0 predstavuje ďalšiu krok v evolúciu procesu žehlenie. Prináša jednoduchšie, rýchlejší a efektívnejšie spôsob ako sa s touto nepríjemnou povinnosťou vyrovnať. S jeho pomocou bude žehlenie prechádzkou ružovým sadom a vášmu oblečeniu bude poskytnutá tá najlepšia starostlivosť. Základom úspechu je žehliaca doska Ultragliss Diffusion, Poskytujúce najvyššej kĺzavosť a pohodlie pri práci.

Unikátny patentovaný odvápňovací systém TEFAL Anti-Calcponúkne hneď niekoľko výhod - značne predlžuje životnosť parného generátora a zároveň automaticky zachytáva nečistoty z vody. Uľahčuje údržbu a šetrí čas aj pri samotnom procese žehlení. Voliteľné ekonomické nastavenie pomôže ušetriť 20 percent energie, Čo sa významne prejaví na celkovej spotrebe.


Žehlenie nikdy nebolo jednoduchšie ...
Vďaka vysokému výkonu dosahuje parný generátor Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0 vždy dokonalých výsledkov. Navyše oproti predchádzajúcim generáciám rieši aj jednu z mála slabín týchto zariadení - vďaka rýchlemu nahrievanie je pripravený na žehlenie počas krátkych dvoch minút. Tiež doplňovanie vody nijako nenaruší samotný proces žehlenie.

Para jede! Para jede!
Medzi ďalšie veľkú prednosť parného generátora, ktorá uľahčuje ovládanie a prenášanie prístroja patrí inovovanýLock systém. Ten je doplnený o systémEasy Cord pre ľahkú manipuláciu s prívodnou šnúrou aj parný hadicou. Opomenulo nesmie byť ani tak obľúbené vertikálne naparovanie. Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0 si vás skrátka získa svojimi schopnosťami a vybavením.

Veľký dôraz je kladený aj nabezpečnosť pri práci a funkcie pre udržanie výkonnosti a predĺženie životnosti parného generátoraTefal Express Compact Easy Control GV7620E0. Prístroj je preto vybavený kontrolkou prázdnej nádržky, pripravenosti k prevádzke a nutnosti odvápnenia. Vnútri prístroja nájdete priestor pre uloženie prívodnej šnúry i parnej hadice. Dĺžka prívodnej šnúry je dostatočných 1,8 metrov.

Ako novinka u tohto modelu je unikátnyEasy Control Smart Technológia, ktorá automaticky nastavuje jedinou ideálnu kombináciu teploty a pary vhodnú pre všetky druhy textílie.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
parný generátor

Žehliaca doska:
Ultragliss Diffusion

Odvápňovací systém:
Anti-calc

Funkcie žehličky:
Variabilná para: až 120 g/min
Power zóna s turbo parou až 200 g/min
Tlak pary: 5 barov
Systém Easy Cord
Vertikálne naparovanie
Dĺžka parnej hadice: 1,8 m

Funkcie generátora pary:
Lock systém pre jednoduché skladovanie a prenášanie
Kapacita vodnej nádržky: 1,6 l
Objem bojlera: 0,8 l

Ďalšie vlastnosti:
Kontrolka prázdnej nádržky
Kontrolka pripravenosti k prevádzke
Kontrolka nutnosti odvápnenia
Priestor pre uloženie prívodnej šnúry
Priestor pre uloženie parnej hadice

Dĺžka el. prívodnej šnúry:
1,8 m

Príkon:
až 2400 W

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Express Compact Easy Control GV7620E0.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií