Tefal FV4980E0 Smart Protect

Zobraziť katalóg
Tefal FV4980E0 Smart Protect
5 2 hodnotení
Žehlička – naparovacia, žehliaca plocha Durilium AirGlide®, Smart technológia, príkon 2600W, variabilná para 40g/min, parný ráz 180g/min, funkcia automatického vypnutia, ochranná funkcia Anti-Drip, Eco mode pre úsporu energie, presná špička pre komfortné žehlenie
Kód:  TEFZN044 Produktové číslo:  FV4980E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal FV4980E0 Smart Protect

Tefal FV4980E0 Smart Protect

Inteligentná naparovacia žehlička Tefal FV4980E0 Smart Protect disponuje technológiou Smart Technology, ktorá nastaví teplotu a intenzitu pary podľa žehleného materiálu. Vaša bielizeň tak bude v bezpečí. Vynikajúce výsledky žehlenia sa dosiahnu vďaka vysoko klznej žehliacej ploche Durilium AirGlide s aktívnymi otvormi pre výstup pary aj uprostred žehliacej plochy a tiež vďaka vynikajúcemu parnému výkonu. Variabilná para dosahuje 40 g/min a parný ráz 180 g/min, takže pary budete mať vždy dostatok aj na vyrovnanie tých najodolnejších materiálov. Vďaka 2 600 W sa žehlička dokáže nahriať vo veľmi krátkom čase. Aby nedochádzalo k odkvapkávaniu zrazenej pary pri žehlení pri nízkej teplote má žehlička funkciu anti-drip, ktorá zamedzí vzniku škvŕn spôsobených kvapkami. Pre žehlenie najťažších miest, napríklad okolo gombíkov, má žehlička zúženú špičku, ktorá žehlenie týchto miest uľahčuje. Vyššiu bezpečnosť zabezpečí funkcia automatického vypínania po 8 minútach nečinnosti vo vertikálnej polohe a po 5 minútach vo vodorovnej polohe alebo na boku.

Kľúčové vlastnosti naparovacej žehličky Tefal FV4980E0 Smart Protect

  • Automatické nastavenie teploty a pary Smart Technology
  • Parný ráz 180 g/min, variabilná para 40 g/min
  • Objem nádržky na vodu 270 ml
  • Vysoko klzná žehliaca plocha Durilium AirGlide
  • Funkcia automatického vypínania
  • Funkcia anti-drip proti odkvapkávaniu
  • Zoštíhlená špička pre jednoduchšie žehlenie okolo gombíkov
  • Príkon 2 600 W
  • Eco režim s úsporou 20 % energie
  • Vyrobené vo Francúzsku

Automatické nastavenie teploty a pary Smart Protect

Inteligentná technológia Smart Technology za vás rozhodne o správnom nastavení kombinácia teploty a pary na základe žehleného materiálu. Nemusíte sa teda báť, že by ste svoju bielizeň pripálili. Bude v absolútnom bezpečí.

Vysoko klzná žehliaca plocha Durilium AurGlide

Žehliaca doska Durilium AirGlide s najlepšou kĺzavosťou z ponuky Tefal robí žehlenie ľahké a pohodlné. Zároveň je plocha vysoko odolná proti poškriabaniu, takže nemusíte mať strach zo žehlenia oblečenia so zipsami a podobnými prvkami. V doske je vysoký počet aktívnych otvorov pre paru umiestnených v špičke, po stranách a dokonca aj uprostred žehliacej plochy. Tak je zaistená maximálna distribúcia pary.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Príkon
2 600 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 600 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!
Parný ráz
180 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Durilium Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal FV4980E0 Smart Protect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FV4980E0 Smart Protect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal FV4980E0 Smart Protect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal FV4980E0 Smart Protect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal FV4980E0 Smart Protect.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií