Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal FV5685E0 Turbo Pro Anti Calc

Zobraziť katalóg
Tefal FV5685E0 Turbo Pro Anti Calc
5 4 hodnotení
Žehlička typ: naparovacia, príkon 2800 W, vertikálne naparovanie, odvápňovanie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), funkcia kropenia, automatické vypínanie a eco režim, objem nádržky 300 ml, parný výkon 50 g/min, parný ráz 210 g/min, materiál žehliacej plochy durilium, dĺžka kábla 2 m, čierna a biela
Kód:  TEFZE656 Produktové číslo:  FV5685E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal FV5685E0 Turbo Pro Anti Calc

Tefal hlavička

Tefal Turbo Pro Anti-Calc FV5685E0

Výkonná naparovacia žehlička so zberačom vodného kameňa

Naparovacia žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc FV5685E0 disponuje vysokým výkonom 2 800 W na rýchle nahriatie a funkciou Tefal Turbo Boost so silným parným rázom až 210 g/min, ktorý sa dostane hlboko do tkaniny a účinne odstráni aj tie najodolnejšie záhyby. Exkluzívny zberač vodného kameňa zaistí dlhodobú výkonnosť a stabilný parný výkon. K dispozícii je rad praktických funkcií vrátane automatického výstupu pary, špičkovej žehliacej plochy Durilium AirGlide Autoclean, inteligentnej funkcie automatického vypnutia či technológie Anti-Drip.

Príkon 2 800 W

Rýchle nahriatie žehličky Tefal Turbo Pro Anti-Calc

Žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc sa pýši vysokým príkonom 2 800 W, vďaka ktorému je dosiahnuté veľmi rýchle nahriatie a silný parný výkon.

Zabíja až 99,9 % baktérií

O vyhubenie až 99,9 % baktérií v každej žehlenej tkanine sa postará optimálne nastavenie kombinácie teploty a tlaku pary.

Variabilný výstup pary

Variabilný výstup pary až 50 g/min

Vďaka variabilnému výstupu pary až 50 g/min sa bez námahy zbavíte akýchkoľvek záhybov na látke. Žehlenie všetkých druhov tkanín je vďaka tomu maximálne jednoduché a rýchle.

Funkcia Turbo Boost

Žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc s parným rázom 210 g/min

Na ľahké odstránenie odolnejších záhybov či osvieženie odevov disponuje žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc funkciou Turbo Boost, ktorá vytvára veľké množstvo pary a umožní jej rýchlejší prienik hlboko do látky.

Zberač vodného kameňa

Zberač vodného kameňa

Patentovaný odnímateľný zberač zachytí čiastočky vodného kameňa, vďaka čomu zabezpečí dlhodobý parný výkon žehličky a navyše sa veľmi ľahko čistí.

Durilium AirGlide Autoclean

Žehliaca plocha Durilium AirGlide Autoclean

Špičková žehliaca plocha Durilium Airglide žehličke Tefal zaistí vynikajúcu kĺzavosť a optimálnu distribúciu pary na rýchle a jednoduché žehlenie. Katalytický povrch Autoclean pomáha udržiavať žehliacu plochu bez škvŕn, čím predlžuje jej životnosť.

Automatické vypnutie

Inteligentné automatické vypnutie

Na bezpečnú prevádzku je žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc vybavená funkciou automatického vypnutia v prípade, že ju necháte bez dozoru. Vo vertikálnej polohe dôjde k vypnutiu spotrebiča za 8 minút a ak je žehlička položená na žehliacej ploche, vypne sa v priebehu len 30 sekúnd.

Režim ECO

Naparovacia žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc s ECO režimom

Vďaka úspornému nastaveniu má naparovacia žehlička Tefal Turbo Pro Anti-Calc zníženú spotrebu energie až o 20 %.

Funkcia Anti-Drip

Funkcia Anti-Drip

Naparovacia žehlička Tefal FV5685E0 je vybavená technológiou Anti-Drip, ktorá zabraňuje odkvapkávaniu vody a chráni tak bielizeň pred tvorbou nevzhľadných škvŕn.

Výrobok opraviteľný 10 rokov

Výrobok opraviteľný 10 rokov

Tefal tejto parnej žehličke poskytuje záruku opraviteľnosti na 10 rokov a zároveň zaistí rýchle a lacné dodanie náhradných dielov.

Technická špecifikácia

  • Príkon: 2 800 W
  • Kontinuálny výstup pary: 50 g/min
  • Parný ráz: 210 g/min
  • Objem zásobníka na vodu: 300 ml
  • Dĺžka napájacieho kábla: 2 m
  • Žehliaca plocha: Durilium AirGlide Autoclean
  • Hmotnosť: 1,45 kg
  • Farba: Čierna, biela

Funkcie

  • Vertikálne naparovanie: ÁNO
  • Kropenie: ÁNO
  • Automatický výstup pary: ÁNO
  • Funkcia proti odkvapkávaniu: ÁNO (Anti-Drip)
  • Ergonomický spúšťač pary: ÁNO
  • Stabilná päta žehličky: ÁNO
  • Automatické vypnutie: ÁNO
  • Koncentrovaný parný ráz v špičke: NIE
  • Presná špička: ÁNO
  • ECO režim: ÁNO
  • Zberač vodného kameňa: ÁNO
  • Uloženie kábla: NIE

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
ECO režim Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 800 W Hotovo!
Parný výkon
50 g/min Hotovo!
Parný ráz
210 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Durilium Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal FV5685E0 Turbo Pro Anti Calc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FV5685E0 Turbo Pro Anti Calc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal FV5685E1 Turbo Pro Anti Calc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal FV5685E1 Turbo Pro Anti Calc. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal FV5685E0 Turbo Pro Anti Calc.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií