Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal FV9920 Freemove 20

Zobraziť katalóg
Tefal FV9920 Freemove 20
4,5 4 hodnotení
Žehlička bezdrôtová, 0-35g/min, parný ráz 170g/min, vysoký príkon 2400W, ergonomická rýchlo-nabíjacia základňa, samočistiaca žehliaca doska Autoclean Catalys ® s Paládiom pre dlhotrvajúci kĺzavosť, dvojitý anti-drip systém, tmavo modrá
Kód:  EAD2014a Produktové číslo:  FV9920E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal FV9920 Freemove 20

Získajte nové zážitky pri žehlení s výkonnou bezdrôtovúžehličkouTefal FV9920 Freemove. Vďaka unikátnej patentovanej technológii nabíjacej základne funguje žehlička bez trvalého pripojenia, a preto je práca s ňou ešte pohodlnejšie ako doteraz. Do cesty sa vám už nikdy nebude stavať napájací kábel a môžete žehliť kdekoľvek a akokoľvek si zmyslíte. Základňu ľahko upevníte k žehliacemu doske pomocou stabilného Easyfix systému, je primeraný pre perfektnú fixáciu. Ergonomická základňa navyše slúži k rýchlemu a okamžitému nabíjanie.

Múdra žehlička Tefal o výkone až 2400 Wattov s parným rázom 170 gramov za minútu vám uľahčí prácu. Disponuje unikátnou samočistiaci žehliacou plochou Autoclean Catalys s Paládiom pre dlhotrvajúci kĺzavosť. Dvojaký odvápňovací systém a dvojitá patentovaná Antidrip technológieproti odkvapkávaniu zaručí kvalitnú starostlivosť žehličke aj vašej bielizni. Oceníte tiež veľký otvor na transparentné nádržke pre jednoduché napustenie vody a kontrolu jej hladiny.

Inteligentný naparovacia žehlička pracuje na princípe horúcej pary, Ktorá vám umožní žehliť nielen vo vodorovnej, ale tiež vo zvislej polohe. Efektívne tak narovnáte závesy, záclony aj šaty na ramienku. Farebné kontrolky vás upozornia na pripravenosť na prevádzku, potrebu dobitia a na funkciu automatického vypnutia. Žehlička sa totiž po 8 minútach bez pohybu sama vypína, A tým zabraňuje nebezpečným škodám alebo zbytočnému vybíjanie.

Výhodu predstavuje tiež nízka hmotnosť a ergonomicky tvarovaná rukoväť pre ešte jednoduchšiu manipuláciu. Žehlenie teraz zvládne naozaj každý. Poteší vás tiež štýlové prevedenie v modernom modro-bielom designu. Doprajte si príjemný pôžitok z žehlenie a nechajte sa unášať na vlnách pary bez obmedzenia s odolnou žehličkou Tefal FV9920 Freemove.
Parametre a špecifikácie:

Typ žehličky:
Bezdrôtová

Maximálny príkon:
2400 W

Parný ráz:
Až 170 g/min

Žehliaca plocha:
Patentovaná samočistiaci žehliaca doska Autoclean Catalys s Paládiom pre dlhotrvajúci kĺzavosť

Systém pary:
Patentovaný 0-35 g/min

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Patentovaná ergonomická rýchlo-nabíjacia základňa
Rýchle dobíjanie za pár sekúnd, funguje bez batérie
Patentovaný dvojitý anti-drip systém proti odkvapkávaniu
Dvojaký odvápňovací systém - zabudovaná kazeta a vyberateľná tyčinka (ventil)
Automatické nastavenie ideálnej kombinácie teploty a pary podľa tkaniny
Automatické vypnutie (po 8 min. Bez pohybu)
Rýchle a jednoduché plnenie vodou za 4s vďaka extra veľkému otvoru
Stabilný Easyfix systém pre ľahkú fixáciu základne k žehliacemu doske
Elektronický kontrolný panel potreby dobitia
Zvislé naparovanie
Samočistenie
Kropenie
Transparentná vodná nádržka pre ľahkú kontrolu vody
Zelená kontrolka pripravenosti k prevádzke
Červená kontrolka potreby dobitia
Oranžová kontrolka signalizuje aktiváciu funkcie auto off
Tlačidlo reštart pre obnovenie prevádzky

Objem vodnej nádržky:
250 ml

Dĺžka prívodnej šnúry:
1,8 m

Farba:
Tmavo modrá

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal FV9920 Freemove 20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FV9920 Freemove 20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal FV9920 Freemove 20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal FV9920 Freemove 20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal FV9920 Freemove 20.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií